PTT ŞUBESİNE BAKIM YAPILDI

PTT ŞUBESİNE BAKIM YAPILDI

Bozüyük’te geçtiğimiz hafta PTT şubesiyle ilgili olarak ‘Bakımsızlıktan Dökülüyor’ başlığı ile okuyucularımızla paylaştığımız haberimizin...

A+A-

Bozüyük’te geçtiğimiz hafta PTT şubesiyle ilgili olarak ‘Bakımsızlıktan Dökülüyor’ başlığı ile okuyucularımızla paylaştığımız haberimizin ardından PTT şubesinde gerekli bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

Haberimizin ardından PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve PTT yetkilileri gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep’i ziyaret ederek binanın durumuyla ilgili olarak bilgilendirmeler de bulunmuştu. Başmüdür Bozkurt, bu ziyarette şube bahçesinin nahoş görüntüsüyle ilgili olarak en kısa sürede çalışma yapacaklarını ifade etmişti. Bu açıklamanın ardından kısa bir süre sonra PTT şubesinde gerekli bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Binanın dökülen bölümlerinde gerekli onarım ve tadilat çalışmaları yapılırken bahçede bulunan ve uzun süredir budanmayan ağaçların dalları da budandı. Böylece PTT şubesinin bahçesi yeni görünümüyle bakımlı ve temiz bir hal aldı.

Vatandaşlar sorunun gündeme getirilmesi noktasındaki gayretlerimizden dolayı bizlere teşekkür ederken, PTT yetkililerine de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler. Vatandaşlar “PTT şubesinde gerçekten ilçemizin merkezine yakışmayacak bir durum söz konusuydu. Bu durumun haberlere konu olmasının ardından PTT yetkilileri gerekli duyarlılığı gösterdiler. Yapılan bahçe düzenlemesi ve bakım çalışmaları sonrasında PTT şubesi kendilerine yakışan bir şekilde güzel bir görünüme kavuştu.  Bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

22906436_10212450166664065_276177403_o-(1).jpg

22883933_10212450121662940_233862884_o.jpg

Bu haber toplam 1889 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.