RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli spor dallarında düzenlenen Gençlik Turnuvaları, muhteşem bir ödül töreni ile sona erdi.Bozüyük Belediyesi tarafından...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli spor dallarında düzenlenen Gençlik Turnuvaları, muhteşem bir ödül töreni ile sona erdi.
Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik turnuvalarına Bozüyüklü vatandaşlar bu yılda yoğun ilgi gösterdi. 4 Eylül basketbol sahalarında yapılan ve heyecanlı maçlara sahne olan turnuvada; Plaj Voleybolu, Sokak Basketbolu ve Plaj Futbolu dallarında oynanan maçlar renkli görüntülere sahne oldu.

dsc_0342.jpg

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın da ailesi ile birlikte katıldığı törenlerin ilk ayağı 4 Eylül Mahallesi Tenis kortlarında gerçekleştirildi. Bozüyük Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında uzman eğitmenlerden tenis dersi alan Bozüyüklü miniklere Başkan Bakıcı, madalya ve çeşitli hediyeler takdim etti. Minik sporcuların heyecanını ve sevincini paylaşan Başkan Bakıcı'ya özellikle aileler yapılan tüm hizmet ve etkinlikler için teşekkür ettiler. 

dsc_0548.jpg

Ödül töreninin bir diğer ayağı ise 4 Eylül Spor Sahalarında gerçekleşti. Alana serilen deniz kumu ile plaj futbolu, plaj voleybolu ve sokak basketbolu dallarında dereceye giren takımlara kupaları ve hediyeleri Başkan Bakıcı, tarafından takdim edildi. Bisiklet ve patenler ile hazırlanan akrobasi gösterisi özellikle alanı dolduran Bozüyüklüler tarafından büyük alkış alırken, gece renkli görüntülere sahne oldu. Ödül töreninin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Yapmış olduğumuz tüm bu gençlik turnuvalarında asıl hedeflediğimiz gençlerimizin spora yönelmesi ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için onları spora teşvik etmektir. Çocukluğunda sokak aralarında top oynamış biri olarak tek gayem çocuklarımızın güzel ve huzurlu bir ortamda büyümeleri ve spor alanındaki yeteneklerini geliştirmeleridir. Bu vesile ile alanımızı doldurmuş siz değerli hemşehrilerimize ve genç sporcularımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki Kurban Bayramınızın mübarek olmasını diliyorum" dedi. 

dsc_0751.jpgdsc_0870.jpg

Bu haber toplam 1850 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.