SABIRLI GÜVEN TAZELEDİ

SABIRLI GÜVEN TAZELEDİ

Bozüyük Tüketici Hakları Derneği 5. genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Dernek Başkanı Hayrettin Sabırlı yapılan genel kurulda güven tazeleyerek tekrar...

A+A-

Bozüyük Tüketici Hakları Derneği 5. genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Dernek Başkanı Hayrettin Sabırlı yapılan genel kurulda güven tazeleyerek tekrar Bozüyük Tüketici Hakları Derneği Başkanı olarak seçildi.  
Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Başkan Sabırlı şunları kaydetti: '14 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirdiğimiz  5’nci şube genel kurulumuz sonucunda  Nurdan Güven, Mustafa Özdemir, Mustafa Mete, Emine Tekelioğlu, Hayrettin Sabırlı Zeki Tuna,Nazmiye Tunçer, Asil yönetim Kurulu Üyeliklerine, Canan Ateş,Naciye Gürlük,Berna Toklu, Rıdvan Şahin, Hasan Özkan, Yavuz Tüysüzer, Aysun Çakırbay  yedek yönetim kurulu üyeliklerine seçilmişlerdir.                             
Denetim kurulu Asil üyeliklerine : Mustafa Akış,Dursun Moga , Ayşegül Akyaz Denetim Kurulu   Yedek Üyeliklerine: Ayşegül Özgün, Hanife Güneç, Funda Zehra Tekin Genel Merkez  Delegeliklerine ise :  Zalim Değirmen, Sebahattin Güven , Ayşegül Akyaz  seçilmişlerdir. Genel kurulumuz önce şehrimiz halkına ve daha sonra vatanımıza hayırlı olmasını  diliyorum.' dedi.
Başkan Sabırlı ayrıca derneğin çalışma ilkelerinden de bahsederek şunları kaydetti: 'Yeni yönetim, denetim kurulları ve genel merkez delegeliklerimizi  oluşturduk  ve yeni bir  yoğun çalışma sürecine başladık. Bu çalışma süreci içerisinde  çevre il ve ilçelerimizde çalışmalarını yürüten tüketici dernekleri ve diğer dernekler ile çaışmalar yapacağız. Bu çalışmalar içerisindeki tek ve ana düşüncemiz öncelikle tüketim bilincinin oluşması ve geleceğe yol açmak amaçlı olacaktır. İşte bu düşüncelerimiz doğrultusunda çalışma ilkelerimizi şu şekilde özetleyebiliriz;
Tüketici Hakları Derneği  halkın, insanlarımızın haklarını savunacak, onları eğitecek, ulvi bir dernektir. Çünkü dünya ekonomi literatüründe  en önemli etken tüketicinin bilinçli olduğu varsayımıdır . Bu neden ile önce kendimize  saygı  ve emeğe saygı açısından  insan olduğumuzu  unutmamak, sorumluluklarımızı unutmamak, şeffaf olmamız gerekiyor ve de olacağız. Derneğimizi toplumda yer edinme aracı olarak kullanmamamız gerekiyor kullanmayacağız kullandırmayacağız. Kişisel ego ,çıkar, ve çatışmalarımız için kullanmamamız gerekiyor, kullandırmayacağız. Görevde olduğumuz süreler içerisinde, çocuklarımızı, torunlarımızı, vatandaşlarımızı, ülkemizi düşünmek zorundayız ve en baş sorumluluğumuzdur dolayısı ile sorun değil çözüm üretmek ve sonuca ulaştırmak zorundayız' dedi.


Bu haber toplam 2755 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.