ŞAMPİYON YENİDOĞAN CAMİİ

ŞAMPİYON YENİDOĞAN CAMİİ

Bozüyük Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Yaz Kur'an Kursları arası Şehit Ünal Demir Futbol Turnuvası' sona erdi. Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında...

A+A-

Bozüyük Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Yaz Kur'an Kursları arası Şehit Ünal Demir Futbol Turnuvası' sona erdi. Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen turnuvaya Bozüyük Belediyesi'de destek oldu.
24 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen turnuvaya 8 camii futbol takımı katıldı. Kıyasıya mücadelelerin sahne olduğu turnuvanın finali ise Yenidoğan Camii ile Toki Camii takımları arasında oynandı. 
15 Ağustos Çarşamba günü saat:10:30'da Arif Nihat Asya Ortaokulu'ndaki halı sahada oynanan final maçını Toki Camii Futbol Takımını 8-2'i yenen Yenidoğan Camii futbol takımı kazandı. Bu skorla birlikte; turnuvanın şampiyonu Yenidoğan Camii Futbol Takımı oldu. 

turnuva-(44).jpg
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın da takip ettiği final maçı sonrasında madalyaları ile kupaları takımlara takdim edildi. Başkan Bakıcı, maç sonunda takımların yanına giderek futbolcuları tek tek tebrik etti. Futbolda yenmenin olduğu kadar yenilmenin de doğal olduğunu kaydeden Başkan Bakıcı, birlik ve beraberlik mesajı vererek öğrencilere futbol topu hediye etti. 
Diğer yandan finale kalan takımlara bir destek de cami görevlilerinden geldi. Yarı finale kalan takımların cami görevlileri kendi aralarında topladıkları paraları finalde mücadele eden takımlara ödül olarak verdi. 

turnuva-(10).jpgturnuva-(36).jpg


Bu haber toplam 3745 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.