SEÇİM ÇALIŞMALARININ STARTINI ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ’NDEN VERDİLER

SEÇİM ÇALIŞMALARININ STARTINI ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ’NDEN VERDİLER

AK Parti Bozüyük İl Genel Meclisi Adayları Mesut Çetin, Erdinç Gesge, Mustafa Uyan ve Gençağa Seraslan, Şeyh Edebali Türbesi ziyareti ile seçim çalışmalarına...

A+A-

AK Parti Bozüyük İl Genel Meclisi Adayları Mesut Çetin, Erdinç Gesge, Mustafa Uyan ve Gençağa Seraslan, Şeyh Edebali Türbesi ziyareti ile seçim çalışmalarına başladı. 

AK Parti’nin Bozüyük İl Genel Meclisi Adayları, 21 Şubat Perşembe günü Şeyh Edebali Türbesi’ne gelerek dua etti. Seçim çalışmalarının startını Şeyh Edebali Türbesi’nden veren adaylar, “Rabbim bizlere Şeyh Edebali Hazretlerinin yolundan gitmeyi, onların bizlere bıraktığı bu topraklarda onlara yakışan hizmetler etmeyi nasip etsin” dediler. 

edebali.jpg

‘PARTİMİZE VE EKİBİMİZE GÜVENİYORUZ’

AK Parti Bozüyük İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Mesut Çetin, türbe ziyaretinin ardından gazetemize yaptığı açıklamada, AK Parti’nin 17 yıllık hizmetlerine dikkat çekti. Şeyh Edebali Türbesi’nin AK Parti belediyeciliğinden önce kullanılamaz halde olduğunu anlatan Mesut Çetin, “Şeyh Edebali Türbesi 15 yıl önce girilemez haldeyken bugün pırıl pırıl. Eski başkanımız şimdiki milletvekilimiz Selim Yağcı’dan Allah razı olsun. Biz Türkiye’de olduğu gibi Bilecik’te de kendini ispat etmiştir. Bozüyük’te de bir dönemde kendimizi ispat ettik. 5 yılda 160 proje gerçekleştirdik. İnşallah daha iyi olacak. Biz partimize, ekibimize güveniyoruz” ifadelerini kullandı. 

‘BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAĞIMIZA İNANIYORUZ’

Üç dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra milletvekili olan Selim Yağcı’nin Bilecik için önemli bir şans olduğunu ifade eden Mesut Çetin, açıklamalarına şu sözlerle son verdi:

secim-calismalarina-seyh-edebali-turbesinden-basladilar2-001.jpg

“Bilecik olarak şanslı bir dönemdeyiz. Çünkü üç dönem belediye başkanlığı yapmış bir milletvekilimiz var. Bizler ise ilçemizin, köylerimizin durumunu, insanımızı biliyoruz. Bu anlamda eksiklikleri tamamlama gayreti içerisinde olacağız. Bize görev verilmesi halinde büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz. Köylerimizin eksikliklerini biliyoruz ancak biz yeniden bunları gözden geçirip kalem kalem yazarak bunları da adalet çerçevesinde öncelik sırasına göre belirleyip inşallah tamamlanması için gayret göstereceğiz.”

AK Parti Bozüyük İl Genel Meclis Üyesi adayları Şeyh Edebali Türbesi'nden sonra partilerinin il başkanlığını ziyarete geçti. Burada İl Başkanı Fikret Karabıyık ile bir araya gelen adaylar daha sonra Ertuğrulgaz, Dursun Fakıh ve Hamza Bey türbelerine giderek dua ettiler. 

secim-calismalarina-seyh-edebali-turbesinden-basladilar3.jpg

 

Bu haber toplam 2777 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.