'SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ'

'SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ'

Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin: '24 Haziran'da değil, 24 Mayıs'ta da yapılsa, 24 Nisan'da da yapılsa biz seçime her zaman hazırız.'

A+A-

Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Kaçar, gazetemizi ziyaret etti. Göreve yeni başlayan Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Önce'yi ziyaret eden Başkan Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Kaçar, Önce'ye yeni görevinde başarılar diledi. 
Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleriyle ilgili Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Önce'ye değerlendirmede bulundu. 
'ERKEN SEÇİM KARARINDAN RAHATSIZ OLDUKLARINI GÖRÜYORUZ'
Başkan Çetin erken seçim kararının neden alındığını değerlendirerek başladığı konuşmasında  şunları dile getirdi: 'Seçimler 2019 Kasım ayında gerçekleşecekti. Fakat bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Seçimlerini istemeyen %49 civarında bir oy çıkmıştı. Bunun liderliğini yapan da CHP'ydi. CHP, yavaş yavaş 2019 seçimleri öncesi muhalefeti hızlandıracağız derken, ülkeye de zarar vermeye başladılar. Bir tanesi Adalet Yürüyüşüydü, arkasında 81 ilde OHAL'in kaldırımasıyla alakalı oturma eylemiydi. Bu eylemlerin arkasının da geleceğini bizler düşünüyorduk. Bunların tespitleri de var.
Netice itibariyle ekonomik olarak FETÖ, Amerika, batılı ülkelerin bazılarının baskıysıyla döviz kuru üzerinden ülke ekonomisi üzerinde bir baskı oluşturuyorlar. Diğer taraftan Türkiye sınır ötesinde bir operasyon gerçekleştiriyor. Dış politika açısından bakacak olursak. Suriye'de Fırat Operasyonu harekatını gerçekleştirdik. Ardından Zeytin Dalı harekatını gerçekleştirdik. Askerimiz halen orada. 

8.jpg
Türkiye'nin elinin dışarıya karşı elinin güçlü olması lazım. Düşmanlarına karşı, ABD'ye karşı, batılı ülkelere karşı Türkiye'nin eli güçlü olması lazım. Seçime doğru yaklaştıkça, Ak Parti hükümetine baskıları arttırarak sokakları birbirine katarak bir kaos ortamı çıkarmak isteyenler belliydi. Bugün ABD'ye baktığınız zaman erken seçim kararından rahatsız olduğunu görüyoruz. Bunlar gerçekler. 
Netice itibariyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir görüşme yaptılar. Cumhurbaşkanımız ekranların başına geçerek seçimi 24 Haziran'a yapılması kararını aldıklarını söylediler. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.' dedi. 
'24 NİSAN'DA DA YAPILSA BİZ SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ'
Başkan Çetin Ak Parti teşkilatlarının seçime her zaman hazır olduklarının altını çizerek konuşmasını şöyle sürdürdü: '24 Haziran'da değil, 24 Mayıs'ta da yapılsa 24 Nisan'da da yapılsa biz seçime her zaman hazırız. Biz seçimden seçime teşkilatları açan değil, biz kurumsal bir partiyiz. Ak Parti iktidarda olduğu dönemde teşkilatlarda kurumsallaşmayı üst düzeye getirdi. 
Bozüyük teşkilatı olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bu seçim MHP ittifakın bir kanadında. Ben Bozüyüklü hemşehrilerimizin büyük destek olacağına inanıyorum' dedi. 
'GENEL BAŞKAN OLMUŞ ÇIKIP ADAYLIĞINI KOYAMIYOR'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Başkan Çetin: 'Seçim yapalım diye bağırıyorlardı. Ama erken seçim ortaya çıktıktan sonra hakikatten bir şok yaşadılar. Adını değiştirdiler. Siz muhalefet değilmisiniz seçime hazır olun. Ülke yönetmeye talipseniz yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olun. Ak Parti buna hazır. Ama muhalefetin buna hazır olmadığını görüyoruz. Şuan da bir aday karmaşası var. Ben açıkcası CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarımız adına da üzülüyorum. Neden? Genel başkan olmuş bir kişi çıkıp adaylığını koyamıyor. Siyaseti neden yapıyorsunuz? İktidar olmak, bu milletin dertlerine derman olmak için yapmıyormusunuz? O zaman neden aday aramaya çıktınız. İlk gün daha adayınız belli olması lazım. Otomatik olarak senin aday olman lazım' dedi. 
Ziyaret daha sonra hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 

 


Bu haber toplam 1841 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.