'ŞEHİR HASTANESİ KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

'ŞEHİR HASTANESİ KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Ak Parti Milletvekili Adayı Selim Yağcı, Bozüyük Çarşı Mahalle’de düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada; Bozüyük'e şehir hastanesi yapılması...

A+A-

Ak Parti Milletvekili Adayı Selim Yağcı, Bozüyük Çarşı Mahalle’de düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada; Bozüyük'e şehir hastanesi yapılması noktasında çaba harcayacaklarını söyledi. 

Yağcı şöyle konuştu: 'Bu gün Bozüyük’te hastalarımızı ziyaret ettik. Allah şifalar versin, onların dualarını istedik, onlara dualarda bulunduk. Ama gördük ki Bozüyük'ümüzün hastane noktasında ihtiyacı hat safhaya gelmiş. Hem tek noktada hastanemiz yok, üç noktada tedavi görme zorunda kalıyoruz. Hem de hastanelerimizin fiziki şartları maalesef geldiğimiz standartlara göre oldukça geri seviyede kalmış. İnşallah tüm yönetici arkadaşlarımızla el ele gönül gönüle verip zaten başlamış olan bir çalışmada vardı. İnşallah en kısa süre içerisinde Bozüyük'ümüzü güzel bir şehir hastanesine kavuşturma noktasında Allah sağlık sıhhat verirse çaba harcayacağız, gayret göstereceğiz. İnşallah en kısa süre içerisinde onu da gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz.

 Birlik ve beraberlik bizim en büyük gücümüz, değerimiz. Cenabı hak bu birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi hiçbir zaman bozdurmasın. Onun için en önemli şey bu günlerde özellikle birbirimizi öncekinden daha çok seveceğiz. Birbirimize öncekinden daha çok saygı duyacağız. Öncekinden daha çok hoş görü ile bakacağız. Daha çok kucaklaşacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Bilecik olacağız, Bozüyük olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

Bu haber toplam 1850 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.