ŞEHİTLERE SAYGI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

ŞEHİTLERE SAYGI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 4. düzenlenen ‘Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası’ final karşılaşmaları ile...

A+A-

Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 4. düzenlenen ‘Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası’ final karşılaşmaları ile sona erdi. Büyük bir dostluk ve centilmenlik havası içerisinde gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonu Yasaklıkspor takımı oldu.
Yasaklıspor ile Üytüdeğirmenspor takımları arasında oynanan final karşılaşması nefes kesti. Turnuvanın finaline yakışır mücadele sonunda gülen taraf Yasaklıspor oldu. Turnuva sonrasında Üytüdeğirmenspor 2.’inci olurken Küçükhasantepespor ise 3.’üncü oldu. 

1-004.jpg
Final karşılaşmalarının ardından turnuva sonunda dereceye giren takımlara protokol mensupları, şehit aileleri ve dernek yönetiminin katılımlarıyla kupaları ve hediyeleri verildi.
Kupa töreni Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 31 Temmuz'da şehit olan astsubay eşi Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua yapılması ile başladı. Ardından en centilmen takım ve dereceye giren takımlara protokol mensuplarınca kupaları ve ödülleri verildi.
Şehit aileleri ise, böyle bir turnuvanın şehit olan evlatlarının anısına düzenlenmiş olmasından dolayı çok duygulandıklarını söyleyerek emek veren herkese teşekkür ettiler. 

untitled-2-010.jpg


Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.