ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK

ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK

Bozüyük İnönü Şehitliğinde İlçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma gününün 1. yıl dönümünde program düzenlendi.Şehitlikte...

A+A-

Bozüyük İnönü Şehitliğinde İlçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma gününün 1. yıl dönümünde program düzenlendi.

Şehitlikte Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Bozüyük Müftüsü Bağcı tarafından Şehitlerimiz için dua okunurken, program sonunda protokol üyeleri Şehitliklere karanfil bıraktı. 15 Temmuz'un yıl dönümünde o kara geceyi unutmamak için yapılan programlarının önemini vurgulayan Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu; "Şehitlerimizin isimleri ve bu ülke canını vermiş her şehidimiz asla unutulmayacaktır" dedi.

unnamed-(18)-002.jpg

Bozüyük İnönü Şehitliğinde düzenlenen programa Bozüyük Kaykamamı Hasan Yaman, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bozüyük Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Bozüyük Garnizon Komutanı vekili Bakım Üsteğmen Ekrem Kılıçarslan, Bozüyük Müftüsü Selami Bağcı ve diyanet görevlileri katıldı.

unnamed-(17)-006.jpg

Bu haber toplam 1613 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.