ŞEHİTLERİMİZİN ADI YAŞAYACAK

ŞEHİTLERİMİZİN ADI YAŞAYACAK

Bozüyük Belediyesi tarafından 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından ülkesi için canını vermiş 15 Temmuz Şehitleri’nin adını yaşatmak...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından ülkesi için canını vermiş 15 Temmuz Şehitleri’nin adını yaşatmak ve yapılan hainliğin asla unutulmaması için 15 Temmuz Şehitleri parkı adını alan 4 Eylül Parkı’nda hummalı bir şekilde çalışmalar başladı. 

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından ilk olarak 4 Eylül Mahallesi’nde hizmet veren Gençlik Parkı’nın adı Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın önerisi ile 15 Temmuz Şehitleri Parkı olarak değiştirilmişti. Ardından başlatılan çalışmalar kapsamında 15 Temmuz’u gelecek nesillere anlatacak ve unutturmayacak bir proje hazırlanarak çalışmalara başlandı.  Mevcut parkın görünümünü tamamen değiştirecek ve ülkenin yaşadığı o kara günlerin anlatılabilmesi için yapılacak olan parkın girişinde İstanbul’daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü görünümünde manasına uygun bir giriş kapısı ve park içinde şehitlerin isimlerinin bulunduğu görkemli bir anıt yer alacak.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif15-temmuz-sehitleri-parki-2.-etap-calismalari-basladi.jpg

 

Bu haber toplam 2933 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.