SELAHATTİN DOĞAN ADAY ADAYI OLDU

SELAHATTİN DOĞAN ADAY ADAYI OLDU

Bozüyük’te MHP camiasının tanınmış isimlerinden Selahattin Doğan, Bozüyük Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundu.Ankara’da MHP Genel...

A+A-

Bozüyük’te MHP camiasının tanınmış isimlerinden Selahattin Doğan, Bozüyük Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundu.

selahattin-dogan-aday-adayi-oldu2.jpg

Ankara’da MHP Genel Merkezi’ne giderek başvurusunu gerçekleştiren Selahattin Doğan, müracaatının hayırlar getirmesini dileyerek, şunları kaydetti:

Ankara’da iki büyüğümüzün elini öpmeyi Allah bize nasip etti. Allah, MHP Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli beye ve 50 yıllık ülküdaşı ve arkadaşı Türk bilgesi ülkücülerin ağabeyi sayın Muharrem Şemsek beye sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

Genel başkan yardımcımız Sadir Durmaz beyin, nezaketi ve güler yüzü içinde çok teşekkür ediyorum. Bozüyük Belediye Başkan Aday Adaylığı şerefini yüce Allah bize nasip etti. Bugünlere şükür. Allah bu davayı bugünlere getiren şehitlerimizden, gazilerimizden, ağabeylerimizden razı olsun. Her zaman onlara duacıyız. Bize düşen bu şanlı hareketten aday adayı olmak. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah utandırmasın.”

Bu haber toplam 4006 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum