SERVİS SORUNU ÇÖZÜLDÜ

SERVİS SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Bozüyük 2, 4 ve 6 No’lu Kooperatif Başkanları ile Şoförler Odası Başkanı Ahmet Ünal, Bozüyük’te yıllardır çözülemeyen bir problem haline gelen...

A+A-

Bozüyük 2, 4 ve 6 No’lu Kooperatif Başkanları ile Şoförler Odası Başkanı Ahmet Ünal, Bozüyük’te yıllardır çözülemeyen bir problem haline gelen Servis Plakaları sorununu tamamen çözen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.
2,4 ve 6 No’lu Kooperatif Başkanları ve Şoförler Odası Başkanı Ahmet Ünal Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret ederek servis araçları sorununun çözümünde göstermiş olduğu özverili çalışmaları nedeni ile teşekkür ettiler. Çocukların okullarına gitmek için kullandıkları servisler ile ilgili olarak çalışmaların tamamlanması ve yeni düzenlemelerin uygulamaya konması ile artık çocukların okula giderken her türlü olası tehlikeli durumlar düşünülerek tasarlanmış, güvenli ve belirli aralıklarda denetlenen, yenilenen servis araçlarının kullanılacak olması aileler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Konu ile ilgili olarak konuşan Başkan Bakıcı “Yıllardır ilçemizin kronik sorunu haline gelen ve siyasi yönetimlerce bir türlü çözüm sağlanamayan Servis Plakası sorununu çözmek bizlere nasip oldu. Çocuklarımız güvenli bir şekilde okullarına gitsinler, vatandaşlarımız her türlü tehlikeye hazır, denetimli araçlarla seyahat etsinler diye yola çıktığımız S Plaka’ların ihale sürecini tamamladık. Güçlü Bozüyük İçin Çalışıyoruz” dedi.

bsk--s-plaka-ihalesi-icin-tesekkur-1.jpg


Bu haber toplam 3493 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.