SEVİLEN SANATÇI  İLKER AYRIK’TAN KAHKAHA TUFANI

SEVİLEN SANATÇI İLKER AYRIK’TAN KAHKAHA TUFANI

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde Türkiye’de ilk kez sahnelenen sevilen...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde Türkiye’de ilk kez sahnelenen sevilen sunucu, oyuncu ve showman İlker Ayrık’ın “Acayip Tipler” adlı oyununda salon doldu taştı, izleyenler gülmekten yoruldu.

tiyatro-gunleri-ilker-ayrik-acayip-tipler-sahnelendi-9.jpg
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun saat 17:00 ve 20:00 olmak üzere 2 seans halinde seyirci ile buluştu. İlker Ayrık hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği oyunun 20:00’deki seansını Garnizon Komutanı Bkm. Yüzbaşı Murat Günhan, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Her iki seansında yoğun ilgi gördüğü oyun Türkiye genelinde ilk kez Bozüyük’te sahnelendi. Yaklaşık olarak 3 saat süren oyunda 4 skeç  seyirci katılımı ile birlikte sahnelendi. Seyircinin oyunun başından sonuna kadar 3 saat boyunca güldüğü ve gülmekten yorulduğu bol kahkahalı oyun Bozüyüklü tiyatro severlerden tam not aldı. Oyunun sonunda İlker Ayrık ve ekibi ayakta uzun süre alkışlanırken Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı sahneye gelerek İlker Ayrık’ı ve diğer oyuncuları başarılı performansları nedeni ile tebrik etti. Kendilerini Bozüyük’te görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakıcı Tiyatro Günleri’ne katılımları için teşekkür ederek “Gerçekten İlker Bey belki ilk oyunlarını hatasız ve bizi gerçekten kahkahalara boğarak 4 tane birbirinden ayrı oyun sergilediler. Her bir ekipteki yer alan çok değerli sanatçılarımız gerçekten birbirinden güzel rolleri üstlenmişler.

tiyatro-gunleri-ilker-ayrik-acayip-tipler-sahnelendi-18.jpg

Ben kendi ekibine ve kendisine de bizleri kırmayarak buraya kadar geldiğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilkler unutulmaz. Bozüyük kurtuluşun şehri olması sebebiyle bizleri unutmaması temennisi ile herkese hayırlı akşamlar diliyorum” dedi ve sevilen sanatçı İlker Ayrık’a plaketini takdim etti. Başkan BAKICI’nın ardından konuşan sevilen sanatçı İlker AYRIK “Harikulade bir festivaliniz var. Gerçekten ağzımız açık kaldı. Türkiye’nin dört bir yanında oyun oynadım. İlk defa Bozüyük’e geliyorum. Bu kadar güzel bir organizasyonla, bu kadar güzel bir festivalle ve bu kadar güzel bir memleket ile karşılaşacağımızı bilmiyorduk. Birçok ilde bu kadar güzel festival yok. Gelirken bir zabıtanın giyim evini gördük. Bir belediye fırını gördük. Ayrıca o kadar büyük salonlar var ki İstanbul’da, şu engelli kardeşlerimiz için yapılmış bu yatırım paha biçilmez bir şey. Ben tüm meslektaşlarım adına tüm ekibim adına Belediye Başkanı Sayın Fatih Bakıcı’ya ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

tiyatro-gunleri-ilker-ayrik-acayip-tipler-sahnelendi-5.jpg
Oyunun ardından kendisi ile yapılan röportajda da beğenilerini ifade eden sevilen sanatçı İlker Ayrık; “3. Uluslar arası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’ne İlker Ayrık ve Acayip Tipler olarak Pervasız Yapım olarak geldik. Oyunumuzun ilk günüydü. İlk oyunumuzu bir matinede bir bu suarede oynadık. Salon doldu taştı. Bizim için çok mutluluk verici bir olay oldu. Diğer taraftan bu festivalin organizasyonunda Sayın Başkan Fatih Bey’in nasıl bir katkı sağladığını öğrendim, daha bir mutlu oldum. Bozüyük’ün nüfusu 60 bin. Bu festivalde herkes bir bilet alabiliyor ki seyirci olarak herkes seyredebilsin diye. Altmış bin nüfusu olan bir yerde 10- 12 bin kişinin tiyatroya gelmesi olağanüstü bir şey. İnşallah nice ilçelerde nice illerde benzeri aktivitelerin artmasını bir tiyatro oyuncusu olarak bir aktör olarak umuyorum. Çok güzel ağırlandık. Çok mutlu olduk. Oyunumuzu Bozüyük’te doğurduk. İnşallah buraya yine geliriz, büyütürüz. Büyümüş halini gösteririz. Yeni oyunlarda gösteririz. 3.’sü ile başladık, 4,5,6,7,8,9,10.’ya gelmek ümidiyle. Şahsım ve ekibim adına katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

tiyatro-gunleri-ilker-ayrik-acayip-tipler-sahnelendi-2.jpg

Bu haber toplam 2755 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.