SEVİNÇ BEKAR MUHTAR ADAYI OLDU

SEVİNÇ BEKAR MUHTAR ADAYI OLDU

Uzun yıllardır 4 Eylül Mahallesin'de ikamet eden 35 yaşındaki Sevinç Bekar muhtar adayı oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 4 Eylül Mahallesi'ne...

A+A-
Uzun yıllardır 4 Eylül Mahallesin'de ikamet eden 35 yaşındaki Sevinç Bekar muhtar adayı oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 4 Eylül Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu ifade eden Sevinç Bekar: 'Mahallelimin istekleri doğrultusunda hareket edeceğim, insanların vaatlere değil, hizmetlere ihtiyacı var.' dedi. 
Bekar gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Evde oturabilecek yapıda biri değilim. Evde oturduğum da hayat akmıyor, benim her zaman insanların içinde olmak, birşeyler yapıp, insanlara el uzatmam lazım. Ben koltuk için değil çalışmak, insanlara faydalı olmak için geliyorum. Muhtarın yetkileri sınırlıdır. Vaat vermedim vermiyorum çünkü ben siyasetçi değilim.
Mahallelimin istekleri doğrultusunda hareket edeceğim, insanların vaatlere değil, hizmetlere ihtiyacı var. Belli aralıklarla mahallelim ile toplantılar yapıp onların görüşlerini alıp birlikte adım atmak istiyorum. Aldığım duyumlara göre 4 Eylül mahallemde en büyük sorunlardan birtanesi evrakların muhtarlıkta bekletilip, kimsenin haberinin olmaması. Ancak muhtar olursam böyle şeylerde kimseyi mağdur etmiyeceğim, gerekirse bizzat evlerine götüreceğim. Mahallelimizin bana her zaman ulaşabilecekleri garantisini veriyorum. Seçimi kazanmışım veya kaybetmişim hiç önemli değil, ben güzel insanlar tanıdım, dostluklar kazandım, bu en büyük kazançtır benim için.
Ben şahıslara takılmıyorum Allah izin verir muhtar olursam, hizmetlerle yarışacağım, şahıslarla değil. Tüm muhtar adayları değerli insanlardır. Sonuçta hepsi mahallesine hizmet etme yarışında olan kişilerdir. Çıkmış olduğumuz bu hizmet yarışında mahallemiz için hayırlısı kimse o olsun. Seçim bir gün geçim hergün, yeterki kalpler kırılmasın, herşey gönlünüzce olsun” dedi.
Sevinç Bekar 1983 Bozüyük doğumlu, evli ve bir çocuk annesidir. Dedesi Camiliyayla köyünden, babası ise Göynücek köyünden gelmedir.

 

Bu haber toplam 4054 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.