SİBEL BERKSOY MUHTAR ADAYI OLDU

SİBEL BERKSOY MUHTAR ADAYI OLDU

Bozüyük'ün en büyük mahallerinden biri olan Kasımpaşa Mahallesin'de yaşayan Sibel Berksoy, 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayı...

A+A-

Bozüyük'ün en büyük mahallerinden biri olan Kasımpaşa Mahallesin'de yaşayan Sibel Berksoy, 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu açıkladı. 
'Hizmet için adayım' diyen Sibel Berksoy görev verilmesi halinde Kasımpaşa Mahallesi'nin daha da gelişmesi için gece gündüz demeden çalışacağını söyledi. Muhtar Adayı Sibel Berksoy gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: '1972 yılında İstanbul'da doğdum. Evliyim üç kız annesiyim. Lise mezunuyum. Özel sektörden emekliyim. 11 yıldır Kasımpaşa Mahallesinde ikamet ediyorum. Mahallemin eksiklerini ve yapılması gereken acil ihtiyaçlarını biliyorum. 
'Yeni bir Kasımpaşa için yenilikçi aday Sibel Berksoy'u seçin' sloganıyla çıktığımız yolda mahalle sakinlerimizin oylarına talibim. Kasımpaşa Mahallesi için makam derdinde değilim, kalplerinize girmek tek dileğim. Hizmet aşkı ile Kasımpaşamızı hep birlikte daha da güzelleştirmek için oylarınıza talibim. Kasımpaşa hazırlansın, kalplerinize dokunmaya, Kasımpaşa Mahallesini her anlamda dört dörtlük yapmak için, el ele gönül gönüle olmak için, kapınızı çalmaya geliyorum.' dedi. 

dsc_0397.jpg


Bu haber toplam 6050 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.