SİYASET VE İŞ DÜNYASI AÇILIŞTA BİR ARAYA GELDİ

SİYASET VE İŞ DÜNYASI AÇILIŞTA BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük’te siyaset ve iş dünyası, yıllardır restoran ve kafeterya işletmeciliği yapan Ali Dinç tarafından işletilecek olan Doy Doy Döner’in açılışında...

A+A-

Bozüyük’te siyaset ve iş dünyası, yıllardır restoran ve kafeterya işletmeciliği yapan Ali Dinç tarafından işletilecek olan Doy Doy Döner’in açılışında bir araya geldi.
 Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Keskin, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, İl Genel Meclisi üyesi Nizamettin Çam, STK temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı. Törende konuşan Başkan Yardımcısı Rasim Keskin, ilçemizde uzun yıllar bu sektörde çalışmış ve bu işte ustalaşmış Ali Dinç tarafından hizmete giren Doy Doy Döner’in ilçemize, Ali Bey’e ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından okunan hayır duaları ile birlikte restoranın açılış kurdelesi kesildi. Programın devamında Başkan Yardımcısı Rasim Keskin, işletme sahibi Ali Dinç’e günün anısına Bozüyük Belediyesi Duvar saatlerinden hediye ederken, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ise metal üzerine işlenmiş bir Osmanlı Tuğrası hediye etti. Açılışın ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunurken, restoran açılışına özellikle vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  

bsk--yrd-rasim-doy-doy-acilisi-4.jpg


Bu haber toplam 2105 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.