SİYASET VE İŞ DÜNYASI İFTARDA BULUŞTU

SİYASET VE İŞ DÜNYASI İFTARDA BULUŞTU

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar yemeği verildi. 2013 yılından bu yana verilen ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde siyaset ve iş dünyası...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar yemeği verildi. 2013 yılından bu yana verilen ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. 

Bir Düğün Salonunda gerçekleşen iftar yemeğine TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün, İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı , İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Eren, Nizamettin Çam, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik İşkur Müdürü Ayhan Tozan, Bozüyük TSO Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve iş adamları ile davetliler katıldı.

bsk--tso-iftar--2-(1).jpg

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, düzenlenen programda  yaptığı konuşmada şunları söyledi; 'Bu yemekler siz değerli üyelerimiz ile belki de en geniş katılımlı toplantılarımız oluyor. Bu vesile ile bir araya geliyor karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor kısaca sorun ve önerilerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. Yine aramıza yeni katılan üyelerimiz ile de bir araya gelme ve tanışma fırsatı buluyoruz. 

333.png

Bu vesile ile saygı, sevgi ve hoşgörünün arttığı hayır ve duaların hep birlikte paylaşıldığı Mübarek Ramazan ayının Camiamıza ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.' dedi.

bsk--tso-iftar--11-(2).jpg

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; 'Odamız adına iftar yemeklerimizi geleneksel hale getirdik ve bu geleneğimizin 6. Yılında yine siz değerli üyelerimiz ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. 5 Nisan 2018 tarihinde Odamız Organ Seçimlerimizi gerçekleştirdik.  Üyelerimizin yoğun ilgi ve katılımları ile gerçekleşen seçimlerimiz sonucunda siz değerli üyelerimizin tercih ve teveccühleri ile yeni dönemde de görev almış bulunuyoruz. Şahsım ve yönetim kurulum adına tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunarım. Bu süreçte karşılıklı hoşgörü ve anlayışın hakim olması, yapıcı bir rekabet havasında oda seçimlerimizin sonuçlanması bizleri ayrıca memnun etmiştir.

bsk--tso-iftar-9-(1).jpg

'HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ' 

7 Mayıs 2013 tarihinde göreve geldiğimizde en büyük hedefimiz odamıza yeni bir hizmet binası kazandırmaktı. Çok şükür bugün bu hedefimizi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Toplam 2.000 metrekarelik kapalı alana sahip yeni hizmet binamızda bundan böyle siz değerli üyelerimize daha etkin ve kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Hizmet binamızın yanı sıra bir diğer hedefimiz ise lojistik merkez ve gümrük müdürlüğümüzün açılmasıydı.

bsk--tso-iftar--16.jpg

Oda hizmet binamızın açılış töreninde birinci elden Sayın Bakanımızdan Bölgemizde Gümrük Müdürlüğü açılması ve Lojistik Merkez Projemizin de bir an önce hayata geçirilmesi sözlerini almış bulunuyoruz. Altyapı, ulaşım, enerji vb. sorunları hızla çözümlenen ve hızla yeni yatırımcılara açılan organize sanayi bölgemiz mevcut.

'EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM'

Burada her geçen gün nitelikli istihdama yönelik yatırımların ve çok farklı sektörlerde firmaların yer alması bizlere ayrıca güç ve değer katıyor. Siz değerli üyelerimizin daha küçük ölçeklerde arsa tahsisi taleplerini Kaymakam Bey aracılığı ile Organize Sanayi Bölgesi Yönetimimize ilettik. Bu konuda hızla yürütülen çalışmalar tamamlandı. Üyelerimiz ve Sanayicilerimize daha küçük alanlarda yatırım yapma imkanı sağlandı. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.555.png

'200 ÜYEMİZ FAYDALANACAK'

Halen 816 aktif ve 259 askı durumunda bulunan 1075 üyemize oda olarak hizmet veriyoruz. Üyelerimizden gelen en büyük talep finans ve nitelikli eleman konularında oluyor. Odalar Birliği organizasyonu Kredi Garanti Fonu ve Odamız işbirliğinde 2017 yılında başlatılan Nefes Kredisi Programımıza bu yıl da devam ediyoruz. Nefes Kredisinde bu dönem Odamızın vadeli mevduat teminatı karşılığında üyelerimize 50.000 TL üst limit ile oluşturulan 10.000.000 TL lik kredi havuzundan 115 Üyemize Nefes Kredisi kullandırdık proje sonunda yaklaşık 200 üyemiz bu imkandan faydalanacak.

Odalar Birliği MEYBEM A.Ş. ile yaptığımız işbirliği sonucunda üyelerimizin çalışanlarına yönelik Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Programlarını gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi genişleterek devam ettiriyoruz. Yurt içi ve Yurt dışı fuarlarımıza üyelerimizin katılımları bizleri memnun ediyor. Yeni dönemde bu organizasyonları daha da arttırmayı ve genişletmeyi planlıyoruz. Bu geniş imkanlar ile bilgilendirme toplantılarımıza ve eğitim programlarımıza daha çok ağırlık vereceğiz.  Üyelerimizin Meslek Komite Başkan ve Üyeleri ile birlikte kendi Meslek Grupları ile ilgili yapacakları geniş katılımlı toplantılar ve bu toplantılarda alınan kararlar bizim çalışmalarımıza da yön verecektir.

bsk--tso-iftar-6.jpg

'DAVETLERE KATILIM SAĞLAMANIZI RİCA EDİYORUM'

Bu anlamda odamızdan yapılan davetlere katılım sağlanmasını özellikle rica ediyorum . Toplantıları meslek grupları ile ilgili konularda komite başkan ve üyeleri ile birlikte toplantılar yapma imkanı da bulmuş oluyoruz. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı , KOSGEB, İş Kur, Seramik Kümeleri, Genç ve Kadın Girişimcilerimiz Oda olarak bizlerin vazgeçilmez paydaşları. Bu paydaşlarımızdan BEBKA ile bölgemizin kalkınması Bilecik genelinde Bozüyük özelinde neler yapılabilir ortak akıl neyi emrediyor bu konuları çalışıyoruz. KOSGEB ve İş Kur ile Kobi niteliğindeki üyelerimize nitelikli eleman temini ve istihdamları ile yine bu işletmelerimizin hibe ve desteklerden faydalanmaları adına seminerler, bilgilendirme toplantıları yapıyoruz.

Ülkemizin şu dönem en büyük ihtiyacı yeni iş ve istihdam alanlarının yaratılması. Buradan hareketle iş fikri olan insanlarımıza bu fikirlerini KOSGEB desteklerinden de faydalanarak hayata geçirebilmeleri için girişimcilik eğitimleri düzenliyoruz. Her yıl düzenli olarak yaptığımız anket geri dönüşlerine ve siz değerli üyelerimizden gelen taleplere göre eğitim programları düzenlemeye devam ediyoruz.

111.png

'DESTEK VE ÖNERİLERİNİZE İHTİYAÇ DUYUYORUZ'

Burada siz değerli üyelerimizin destek ve önerilerine ihtiyaç duyuyoruz. Odamızdan gelen eğitim çağrılarını lütfen daha dikkatle izleyelim ve mümkünse daha fazla geri dönüş sağlayalım. Oda olarak Eğitim Yardımları ve Ramazan aylarında Gıda Yardımları gibi çalışmalar ile sosyal sorumluluklarımızı da yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerim ile mübarek ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.' dedi. 

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.