SİYASETİN TANSİYONU YÜKSELİYOR

SİYASETİN TANSİYONU YÜKSELİYOR

24 Haziran seçimlerine yaklaştıkça siyasetin tansiyonuda yükselmeye başladı. AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın iki milletvekili hedefini açıklamasından...

A+A-

24 Haziran seçimlerine yaklaştıkça siyasetin tansiyonuda yükselmeye başladı. AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın iki milletvekili hedefini açıklamasından sonra CHP İl Başkanı Metin Yaşar'da Bilecik'ten iki milletvekili kazanacak partinin CHP olduğunu söyledi. İki parti arasında yaşanan karşılıklı açıklamalar taraflarca çok fazla uzatılmayarak polemik konusu haline getirilmedi.

'HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ'

Diğer yandan, buna benzer bir başka karşılıklı söz düellosu da Osmaneli'nde yaşandı. Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, Osmaneli Belediyesi'nin Camicedit Mahallesi'nde verdiği toplu iftar yemeğinin AK Parti'nin şovuna dönüştürüldüğünü iddia ederek sert eleştirilerde bulundu. 'Hakkımızı helal etmiyoruz' diyerek eleştirilerinin dozunu artıran Üstün,"Borç batağındaki belediye, insanlara iftar vereceğim diyerek partisinin adaylarının reklamını yapıyor. Ayıptır, günahtır" dedi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN CEVAP GELDİ

CHP İlçe Başkanı Faik Üstün'ün açıklamalarına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'den cevap gecikmedi. Başkan Şahin, verilen iftar yemeklerinin ve düzenlenen iftar programlarının belediyeye maliyeti olmadığını belirterek,"Sofralarımızın tüm maliyetini sanayicilerimiz, şirketlerimiz, esnaflarımız, tüccarlarımız, halkımızdan bağış yapanlar ve bizler kendi kaynaklarımızdan karşılıyoruz. İftar programlarımızın belediyemize hiç bir maliyeti yok. Osmaneli Belediyesi sadece bu organizasyonu gerçekleştiriyor, dağıtımını sağlıyor, sofra hizmetlerini veriyor" ifadelerini kullandı. Son günlerde siyasiler arasında yaşanan bu tartışmalar adayların da netleşmesiyle birlikte seçime yaklaştıkça artacağa benziyor.

Bu haber toplam 1748 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.