SONUÇLAR AÇIKLANDI

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmangazi EDAŞ’ın işbirliği ile çocukları daha temiz yarınlar ve daha yeşil bir dünya için çaba harcamaya...

A+A-

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmangazi EDAŞ’ın işbirliği ile çocukları daha temiz yarınlar ve daha yeşil bir dünya için çaba harcamaya özendirmek amacıyla düzenlenen enerji tasarrufu konulu resim ve şiir yarışmasının kazananları belli oldu.
Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Uşak illerinde elektrik dağıtım hizmetinin; kaliteli, kesintisiz ve çevreye uyumlu bir şekilde kullanıcılara sunulmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin (OEDAŞ), Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’yle birlikte Bilecik’teki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Enerji Tasarrufu” konulu resim ve şiir yarışmasının sonuçları açıklandı.

oedas_resim_siir_yarismasi_odultoreni3.jpg
11-18 Ocak 2018 enerji tasarrufu haftası vesilesiyle gerçekleştirilen yarışmada Bilecikli çocuklar enerji tasarrufunu kağıda döktü. Çocukları enerji kaynaklarının verimli kullanılması konusunda bilinçlendirmek ve onları sorumlu kullanıcı davranışlarına özendirmek hedefiyle düzenlenen yarışmaya çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Resim dalında ilkokul öğrencileri, şiir dalında ise ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmanın ilk değerlendirme aşaması okullarda en az üç öğretmenden oluşan bir komisyon tarafından yapılarak sonuçlar 5 Ocak 2018 tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderildi. Burada yapılan değerlendirme sonucunda dereceye girenler Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Osmangazi EDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın ve Bilecik Milli Eğitim Müdürü Fazilet Dursun’un katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıklandı. Yarışmada birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere fotoğraf makinesi, üçüncülere ise bisiklet armağan edildi.

Resim dalında dereceye giren öğrenciler
1. Kerem Tutkun Bozüyük Ertuğrulgazi İlkokulu 2. Sınıf Öğrencisi
2. Zeynep Beyza Yağcı Osmaneli Osmangazi İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi
3. Berat Yaş Osmaneli İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi
Şiir dalında dereceye giren öğrenciler
1. Alemdar Polat Merkez Murat Hüdavendigar Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi
2. Taha Ozan Merkez Edebali Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi
3. Hilalnur Cebe Merkez Koyunköy Şehit Münir Kopuk Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi

oedas_resim_siir_yarismasi_odultoreni1.jpg

Bu haber toplam 2798 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.