SORUN ÇÖZÜLDÜ

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Bozüyük'te geçtiğimiz günlerde 'Vatandaş İsyan Etti' başlığıyla duyurduğumuz haberde Seramik Caddesi üzerindeki su birikintileriyle ilgili vatandaşın...

A+A-

Bozüyük'te geçtiğimiz günlerde 'Vatandaş İsyan Etti' başlığıyla duyurduğumuz haberde Seramik Caddesi üzerindeki su birikintileriyle ilgili vatandaşın mağduriyetini dile getirmiştik. Haberimizin ardından Bozüyük Belediyesi fen işleri ekipleri konuyla alakalı gerekli çalışmayı yaparak sorunu çözüme kavuşturdu.
Bozüyük'ün sık kullanılan caddelerinden biri olan Seramik Caddesi üzerindeki asfalttaki bozukluklar yağışlı havalarda hem yayalara hem de sürücülere zor anlar yaşatıyordu. Vatandaşlarının şikayetlerinin gündeme gelmesiyle birlikte Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatıyla harekete geçen belediye fen işleri ekipleri cadde üzerinde gerekli düzenlemeyi yaptı. Cadde üzerinde yapılan yama çalışması ve mazgalların yenilenmesiyle vatandaşlar su birikintilerinden kurtarıldı. Kış mevsimini yaşadığımız bu günlerde yağışlar başlamadan gerekli düzenlemenin yapılması vatandaşları memnun etti. 

25590344_10212870574093988_1489853089_o-(2).jpg
Vatandaşlar, " Gündeme getirdiğiniz haberden sonra gerekli çalışmalar yapıldı. Yoldaki sorunlardan dolayı  hem esnafımız hem yayalar çok zorluk çekiyordu. Suların çukurlara birikmesi vatandaşları kaldırımdan geçmeye korkutur olmuştu. Malum trafik bu caddede yoğun bir şekilde ilerliyor çukurlarda oluşan su birikintileri herkesi zor durumda bırakıyordu. Ama şuan sıkıntı ortadan kaldırıldı. Artık vatandaşlar rahat bir şekilde buradaki kaldırımlarda yürüyebiliyorlar. Konunun gündeme getirilmesi ve çözümü noktasındaki desteklerinizden dolayı sizlere duyarlılığından dolayı ise belediye ekiplerine çok teşekkür ediyoruz" dediler.

25555362_10212870573693978_804557770_n-(1).jpg


Bu haber toplam 4744 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.