SORUNLAR YANITLANDI

SORUNLAR YANITLANDI

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı parti yönetimi ve mahalle temsilcileri...

A+A-

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı parti yönetimi ve mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.
İlçe merkezinde hizmet veren Kervan Sofrası’nda düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

bsk--mahalle-temsilcileri-kervan-5.jpeg

Gündemin değerlendirildiği toplantıda misafirlerine ‘hoş geldiniz’ diyen İlçe Başkanı Çetin istişare toplantılarının önemine değinerek mahalle temsilcilerine katılımları nedeni ile teşekkür etti. Samimi sohbetlerin yapıldığı toplantıda Başkan Bakıcı belediye faaliyetleri hakkında bilgi vererek kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Başkan Bakıcı programın sonunda mahalle temsilcileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “dava arkadaşlarımızla bizleri aynı masada buluşturan İlçe Başkanımız Mesut Çetin ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
bsk--mahalle-temsilcileri-kervan-3-(2).jpeg

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.