SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Bilecik Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizi...

A+A-

Bilecik Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizi kültürel ve sosyal alanda ileriye taşımak adına koyduğu hedefe emin adımlarla ilerliyor.  
Bu yıl 12.’si düzenlenen 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali, Bilecik Belediyesi’ni ülke genelinde birçok belediyeden farklı kılarken, Bilecik Belediyesi’nin sosyal belediyecilik farkı Dünya Çocuk Hakları Günü’nde bir kez daha ortaya çıktı. Çocuk Hakları Günü kapsamında; Bilecik Belediyesi’nce okul bahçelerine yapılan sentetik sahaların 9.’su açıldı. Ayrıca Başkan Yağcı bu güne özel çocuklara verdiği müjdede Çocuk Trafik Eğitim Pisti’ni 2018 yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yetiştireceklerini belirtti.   

‘BİLECİK BELEDİYESİ, SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BİR ÖRNEK’
Diğer yandan, usta tiyatrocu Ercüment Doğan’da Bilecik Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında ortaya koyduğu çalışmalara dikkat çekerek, Bilecik Belediyesi’nin sosyal ve kültürel çalışmalarının örnek teşkil ettiğini belirtti.
Ercüment Doğan, geçtiğimiz Pazar akşamı sahnelenen ‘Vay sen misin ben olan’ isimli tiyatronun ardından yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi’nce düzenlenen tiyatro festivallerinin ülke çapında ses getirdiğini söyledi. Doğan, Bilecik’te 14 yıl önce başlayan tiyatro serüveni ile şimdiler arasında büyük farklılıklar ve gelişmeler olduğunu belirterek, “Bilecik Belediyesi sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birisi. Ben tiyatro festivali ilk başladığı yıllarda da Bilecik’e geliyordum, o zamanlar ile şimdi arasında dünyalar kadar fark var. İlk yıllarda kültür sitesinde yapılıyordu şimdi devasa bir kültür kongre merkezi var ve vatandaşlar tiyatroya akın ediyor. Bu çalışmalarından ötürü Bilecik Belediyesi’ni gerçekten hem tebrik ediyor hem de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 


Bu haber toplam 2381 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.