SPOR SALONUNUN RUHSATI TESLİM EDİLDİ

SPOR SALONUNUN RUHSATI TESLİM EDİLDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçeye kazandırılacak olan 1500 kişilik yeni Kapalı Spor Salonu’nun ruhsat işlemleri ile ilgili olarak, Gençlik...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçeye kazandırılacak olan 1500 kişilik yeni Kapalı Spor Salonu’nun ruhsat işlemleri ile ilgili olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran ile bir araya geldi.

ruhsat-teslim-edildi2.jpg
Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen görüşmeye, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran’ın yanı sıra, Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız, İlçe Müdürü Rüştü Yıldırım ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir katıldı.
AK Parti hükümeti tarafından Bozüyük’e inşa edilecek olan, 1500 kişilik yeni kapalı spor salonunun yapım ihalesi ve diğer tüm işlemlerin bizzat Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılmasının ardından Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanacak ruhsat ile tüm işlemlerin tamamlanacağı belirtildi.

ruhsat-teslim-edildi3.jpg

Gerçekleştirilen görüşmede Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran; Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya Kapalı Spor Salonu’nun inşa edilmesi öncesindeki süreçte göstermiş olduğu gayret ve yoğun çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, “Bakanlık olarak bizlerin tek ve en önemli amacı gençlerimize hizmet etmektir.” dedi.  Gençlerin spora yönelmesi ve sahip oldukları yetenekleri geliştirmeleri için bu tür profesyonel olarak düzenlenmiş spor salonlarının ve tesislerin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ; “Bozüyük, genç nüfusu ile sporcularımızın yetişmesi ve ileride ülkemizi temsil edecek profesyonellerin kendilerini geliştirmeleri için son derece yüksek bir potansiyele sahip. Yeni Kapalı Spor Salonumuz ile ilgili olarak, ben başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak beyefendiye ve bunun gibi pek çok projenin, Bilecik'e ve Bozüyük'e kazandırılmasında Ankara'da son derece yoğun çalışmalarda bulunan Bilecik AK Parti Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir'e çok teşekkür ediyorum. Bir Bozüyüklü olarak hükümetimiz tarafından ilçemize kazandırılacak olan Kapalı Spor Salonumuz şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Ak Parti Çalışıyor Bozüyük Güçleniyor” dedi.

ruhsat-teslim-edildi4.jpgBaşkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Yeni Kapalı Spor Salonu’nun hazırlanan ruhsatı Başkan Fatih Bakıcı tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran’a teslim edildi.

 

Bu haber toplam 2284 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum