TAVLA TURNUVASI DÜZENLENDİ

TAVLA TURNUVASI DÜZENLENDİ

Bozüyük TCDD Emeklileri Dernek Temsilciliği tarafından 'Tavla Turnuvası' düzenlendi. 9 Eylül Pazar günü dernek lokalinde yapılan yarışmaya 12 yarışmacı...

A+A-

Bozüyük TCDD Emeklileri Dernek Temsilciliği tarafından 'Tavla Turnuvası' düzenlendi. 
9 Eylül Pazar günü dernek lokalinde yapılan yarışmaya 12 yarışmacı katıldı. Yapılan yarışmalar sonucunda finale Okul Müdürü Fikret Önen ile Dernek Temsilcisi Remzi Dalgaç yükseldi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı tavla müsabakasında şampiyon Dernek Temsilcisi Remzi Dalgaç oldu. 
Bozüyük TCDD Emeklileri Dernek Temsilcisi Remzi Dalgaç düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, arkadaşlığın, dostluğun pekişmesi adına böyle bir etkinliği düzenlediklerini ifade ederek şunları dile getirdi: 'Bozüyük TCDD Emeklileri Dernek Temsilciliği olarak tavla şampiyonası düzenledik. 12 yarışmacı etkinliğimize katıldı. Arkadaşlığın, dostluğun, kaynaşmanın yaşandığı etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. 

tvla.jpg
30 yıl önce Terzi Fikri'ye damatlık takım elbise diktiren Tarım İl Müdürlüğünden emekli İsmail Gaga bu etkinlikte Terzi Fikri ile bir araya gelerek hasbihal ettiler. İşte bizim etkinliğin amacı buydu. 
Mesela bir örnekte Çarşı Mahalle Muhtarı Bedir Yaz ile yeğeni Mehmet beyle yıllar sonra bir araya geldiler. Bu etkinlikle beraber birbirlerine rakip olarak heyecanı yaşadılar. Bir arada olmak birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek adına güzel bir etkinlik oldu.' dedi. 

c15e21e5-161b-44c5-8f6b-ae244283e5e9.jpg


Bu haber toplam 1843 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.