TEK ADAY ADAYI BAKICI!

TEK ADAY ADAYI BAKICI!

Ak Parti'de Belediye Başkanlığı için aday adaylığı 16 Kasım Cuma günü sona erdi. Bozüyük'te ise Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı...

A+A-

Ak Parti'de Belediye Başkanlığı için aday adaylığı 16 Kasım Cuma günü sona erdi. Bozüyük'te ise Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı çıkmadı. Ak Parti'den Belediye Başkanlığı için aday adayının çıkmaması mevcut Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın Ak Parti'nin önümüdeki Yerel Seçimlerde Bozüyük Belediye Başkan adayı olacağı şeklinde yorumlandı. 
Hatırlanacağı üzere Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, mevcut belediye başkanlarının aday adaylığı müracaatında bulunmayacağını ifade ederek: 'Mevcut Ak parti belediye başkanlarından aday adaylık başvurusu alınmayacak. Zaten genel merkezin tavrı şu yönde; mevcut belediye başkanı potansiyel aday adayıdır. Değişiklik gündeme geldikten sonra diğer aday adayları potaya alınır. O yüzden bu dönem böyle bir uygulama yapıyoruz" şeklinde konuşmuştu. 
İl Başkanının bu açıklamasına istinaden; Bozüyük'te Ak Parti'nin belediye başkanlığı için tek aday adayının mevut belediye başkanı Fatih Bakıcı olduğu anlaşılmış oldu. 
Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca Bozüyük'te yaşayan vatandaşların teveccühünü kazanan ve yaptığımız halk röportajlarında vatandaşın her defasında memnuniyetini dile getirdiği Başkan Bakıcı'yla Ak Parti'nin Bozüyük'te aday adayı çıkmamasından dolayı devam edeceği anlaşılmış oldu. 


Bu haber toplam 2137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.