TEMELİ ATILDI

TEMELİ ATILDI

Yeşilkent Mahalle Konağının temeli dualarla atıldı. 2 Mart Cumartesi günü saat:15:30'da gerçekleşen temel atma törenine Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı,...

A+A-

Yeşilkent Mahalle Konağının temeli dualarla atıldı. 2 Mart Cumartesi günü saat:15:30'da gerçekleşen temel atma törenine Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

temel-(1).jpg
'MUHTARDAN BAKICI'YA ÖVGÜ'
Yeşilkent Mahalle Muhtarı Hayati Çil programda yaptığı konuşmada Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'dan övgüyle bahsetti. Muhtar Çil, Yeşilkent Mahallesine Başkan Bakıcı'dan önce tek bir çivi çaktıramadığını ifade ederek: ' Başkanımız Fatih bey asil başkan olduktan sonra 7/24 bize her zaman yakın oldu. Her dilediğimizi yerine getirdi.' dedi. Yeşilkent Mahalle Muhtarı Hayati Çil şöyle konuştu: 'Yeşilkent Mahallesi, 2009 yerel seçimlerinde Yediler Mahallesinden ayrılarak mahalle ünvanını aldı. Fakat Başkanımız Fatih Bakıcı vekil başkan olana kadar bir tek çivi çaktıramadım. Başkanımız Fatih bey asil başkan olduktan sonra 7/24 bize her zaman yakın oldu. Her dilediğimizi yerine getirdi. Kendisine tüm mahallem adına ayrıca teşekkür ediyorum. Mahallemizle ilgili istişarelerde bulunarak hep beraber karar aldık. Her dediğini de zamanında yaptı. Bozüyük büyüyen bir kent. Bizim mahalle konağımız biraz geç kaldı ama daha iyi olacağına inanıyorum. Tüm belediye ekibine çok teşekkür ediyorum' dedi.

temel-(101).jpg
'KONAĞIMIZIN MALİYETİ 3,5 MİLYON TL'
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise 9 mahalleye 'Mahalle Konağı' sözü verdiklerini hatırlatarak: 'Bugün 8. Mahalle Konağımızın temelini atacağız' dedi. Temeli atılan mahalle konağıyla ilgili bilgi veren Başkan Bakıcı, mahalle konağının toplamda 1063 m2 olarak hizmete sunulacağını söyledi. Vatandaşın kendilerinden talep ettiği şekilde bir projeye imza attıklarını ifade eden Başkan Bakıcı: ' Vatandaşlarımız bizden ulusal bir mağazanın gelmesini talep etti. Konağımızın 300 m2'si sadece ulusal alışveriş marketine verilmek üzere dizayn edildi. Ayrıca mahalle muhtar odası, spor salonu, öğrenciler için eğitim odası, üst katında düğün salonu olacak. Konağımızın maliyeti 3,5 milyon TL'dir.' dedi.

temel-(97).jpg
'Vatandaşımız en iyi hizmeti alsın diye bütün projeleri hassasiyetle inceleyerek kullanıma sunuyoruz' diyen Bakıcı, 2013 yılında başkan vekili olarak göreve geldiğinde Yeşilkent'in 'Yeşilköy' olarak adlandırıldığını söyledi. Bakıcı şöyle konuştu: 'Bizim dönemimizde Yeşilkente ilk olarak 42 bin m2'lik bir yeşil alan çalışması yapıldı. Herkesin söz verdiği ama sadece bizim hayata geçirdiğimiz bir üniversite. Kent Ormanı ve Amatör Spor Kulüplerinin maç yaptığı sentetik saha. Tenis kortuyla beraber bizlerden talep edilen iki tane klimalı durağımızla mahallemizde hizmetleri buluşturduk. Biz halka hizmet etmenin Hak'ka hizmet etmek olduğunu iyi bilen birisi olarak bu memleketin her mahallesine ayrı ayrı hizmetlerimizi sunuyoruz. Olması gereken neyse 'vatandaşımız en iyi hizmeti almalı' anlayışıyla bu projeleri hayata geçiriyoruz.' dedi.

temel-(75).jpg
'NE SÖZ VERDİYSEK HEPSİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ'
5 yılda bir çok hizmeti hayata geçirdiklerini bundan sonraki 5 yılda Bozüyük'e hizmet etmek istediklerini kaydeden Başkan Bakıcı şunları söyledi: 'Bizlere gelen talepler doğrultusunda Bozüyük'e milletvekilimizin desteği ile bir Kapalı Yüzme Havuzu, Akpınar'daki müzemiz ile 3 adet alt geçit bir tanesi bat-çık ile beraber bu şehirin demiryolu sorununu tamamen ortadan kaldıracağız. Biz birilerinin yaptığı gibi planla mahalle oluşturmuyoruz. Biz buraya kadar gelip hizmeti vatandaşla buluşturuyoruz. Bunun iyi bilinmesi gerekiyor.Mahallemizde kent ormanına bir tane de hayvan barınağı oluşturacağız. Biz 5 yılda hükümetimizle birlikte bu memlekete ne yapılacaksa hepsini bir bir sıraladık. 160 proje vatandaşımızın kullanımına açıldı. Ama bundan sonra büyük bir gayretle tevazu ve samimiyetle hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturacağımıza eminiz. Biz vermiş olduğumuz sözlerin arkasındayız. Ne söz verdiysek hepsini hayata geçireceğiz.' dedi.
Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı ise: 'Şehircilikte yapmış olduğunuz hataların boşa geçirdiğiniz zamanların telafisi etme şansınız olmaz. Bozüyük'ümüz geriye doğru baktığımızda maalesef iktidardan ayrılarak uzun bir süreyi boş olarak geçirdi. O geçen sürenin telafisi için bugün Fatih bey ve hep birlikte 2 kat çalışıyoruz. O mesafeyi kapatma gayretindeyiz.' dedi.

temel-(110).jpg
'BOZÜYÜK BİLECİK'İN KALBİDİR'
Bozüyük'ün Ak belediyecilik anlayışıyla yaklaşık 6,5 yıldır değiştiğini kaydeden Milletvekili Yağcı; 'Şimdi bu yıllar biraz çıraklık, biraz kalfalık dönemiyle geçti ama inşallah Fatih beye yetki verdiğiniz takdirde ustalık dönemine geçişi tamamlanacak ve bizimde hem devlet hem de siyasi tecrübelerimizle birlikte Bozüyük daha da güzelleşecek. Bozüyük Bilecik'in kalbidir. Bilecik beyin ise Bozüyük kalptir. Bozüyük'ün kalbinin atışı şehrimizin canlılığının en büyük göstergesidir. Onun için el ele vererek mahallemizin şehrimizin kapasitesini arttırmak için her şeyi hep birlikte yapacağız.' dedi.
Milletvekili Yağcı konuşmasının devamında, Ak Parti'nin icraatlarla ortada olduğunu ifade ederek: 'Bizler bazıları gibi vaatlerde bulunmuyoruz. Bizler gördüğünüz gibi icraatlarla ortadayız. Bizler hemşerilerimize en kaliteli en ucuz hizmeti nasıl sunabiliriz onun derdindeyiz. Ne güzel 9 mahallemizin 7'sinin mahalle konağı var. Son 2'sinin de inşallah yapımını gerçekleştireceğiz. Her mahallede konak olması gelecekteki merkezlerinin bu konaklar olması anlamına geliyor.' dedi.
Konuşmaların ardından Yeşilkent Mahalle Konağı'nın temeli, kurban kesilerek dualarla birlikte atıldı. Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı butona basarak, Yeşilkent Mahalle Konağı'nın ilk betonu temele döktü. 

temel-(107).jpg

Bu haber toplam 4846 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum