TSO BAŞKANI LEVENT, KURUL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

TSO BAŞKANI LEVENT, KURUL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin 26 Mayıs 2018 Cuma günü gerçekleşen İnşaat ve Taahhüt...

A+A-

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin 26 Mayıs 2018 Cuma günü gerçekleşen İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu toplantısı ve seçimlerinde kurul başkan yardımcılığı görevine seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent'in yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, kendilerinin sektörün içinde bulunduklarını aynı zamanda da Bozüyük TSO üyelerinin de İnşaat ve Taahhüt Sektöründe yoğunlukla faaliyet gösterdiklerini söyledi. Buğra Levent ayrıca böyle bir görev almış olması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta TOBB Başkanı M.Rıfat Hİisarcıklıoğlu olmak üzere Kurul Üyesi, Oda Başkanlarına teveccühleri için teşekkür etti. 

Buğra Levent yeni dönemde görev yapacağı Kurul Temsilcileri ile birlikte İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu olarak sektör anlamında çekilen sıkıntıların çözümü ve yeni işbirlikleri ile yeni proje ve uygulamaların hayata geçirilmesi için ellerinden gelen tüm destek ve katkıyı hep birlikte sağlayacaklarını ifade etti. 

tobb-ins-kurulu-(1).jpg

Bu haber toplam 2684 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum