TSO YÖNETİCİLERİ TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MERKEZ BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRÜ POYRAZ’I ZİYARET ETTİ

TSO YÖNETİCİLERİ TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MERKEZ BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRÜ POYRAZ’I ZİYARET ETTİ

Bozüyük TSO yönetim kurulu üyeleri Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine atanan 22-23-24 dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin...

A+A-

Bozüyük TSO yönetim kurulu üyeleri Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine atanan 22-23-24 dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarete Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Hakan Bakıcı, sayman üye Veli Çelik yönetim kurulu üyeleri Mete Ayaz, Ali Osman Türk ve oda genel sekreteri Bedri Öztürk katılım sağladı. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Poyraz,“Bazı şeyleri biz isteriz, bazı şeyler bizim irademiz dışında gelişir. Görevler tevdi edilir, bazen alınır. Önemli olan niyeti halis tutup istikamet üzeri olabilmektir. Hepimiz bürokrat olarak bir görevimiz var ama eminim ki aynı zamanda bu millete, ülkeye karşı sorumluluklarımız var. Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği’ni konuşuyorsak olayın mahiyeti çok daha büyük oluyor. Türkiye’de en önemli kurumlardan birisi de tarım kredi kooperatifleri ve ona bağlı kurum ve kuruluşlardır. Bunun farkında olmamız lazım. Eğer Türkiye dimdik ayakta olacaksa bir kere gıda güvenliği konusunda güçlü olmak zorunda, kendi kendine yetmek zorunda. Bu sistemi işletir vaziyette tutmak zorundayız” dedi.
Karşılıklı sohbet sonrasında TSO yöneticilerinin plaket takdimi ile ziyaret programı sona erdi.

img_9232.jpg


Bu haber toplam 2095 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.