“TÜM GRUP KÖY YOLLARI ASFALT OLACAK”

“TÜM GRUP KÖY YOLLARI ASFALT OLACAK”

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, geçtiğimiz günlerde dile getirdiğimiz köy yollarının bakımsızlıktan döküldüğü ile ilgili haberimizin...

A+A-

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, geçtiğimiz günlerde dile getirdiğimiz köy yollarının bakımsızlıktan döküldüğü ile ilgili haberimizin ardından köy yollarının bakımının yapıldığını söyledi. Haberimiz için bizlere teşekkür ederken 2019 yılına kadar tüm grup köy yollarının sıcak asfalt ile buluşacağını kaydetti. Bozüyük köy yollarında bu yıl Osmaniye ve Gökçeli köyleri grup yolunun yapılacağını müjdeledi.

Milletvekili Eldemir açıklamasında, “2015 yılından beri köy yollarımızı sıcak asfalt ile buluşturmaya başladık. Her ilçemizde iki tane grup yolunu her yıl yaptık. Dolayısıyla geride bıraktığımız iki yılda her ilçede dörder tane yol yapmış olduk. Şimdi bu senede özel idaremizde KÖYDES aracılığıyla da özel idare bütçesi olarak da geçmiş yıla göre iki katı bir ödenek ayrılmış oldu. Bizim şuanda yine grup yolları adı altında çalışmalarımız devam ediyor. Biz safir kaplamadan artık kurtulmak istiyoruz. Bunun içinde biraz sabırla ve uzun süreli mücadeleyle de bu işi çözeceğiz. Bu arada yani ben teşekkür ediyorum. Duyarlı davranıp köy yollarının durumuyla alakalı bu konuları haber yaptığınız için teşekkür ediyorum. Bu konular bizlerin görevidir. Bizden ziyade bu konu kamu görevlilerinin görevidir. Eksik ve geç kalınıyorsa bizde o eksikliklerin hemen bakımını onarımını yaptırmak için gereğini yapıyoruz. Ama bakımdan öteye de geçmiyor, planlandığı şekilde de yollarımız devam ediyor. Bu sene yaklaşık olarak 150 km civarında sıcak asfalt yapıyoruz. Tüm Bilecik genelinde ilçelerde de köy nüfuslarını yol ağlarına göre adaletli şekilde dağıtıyoruz. Haklarını da teslim etmeye çalışıyoruz.

2019’a kadar tüm grup köy yolları asfalt olacak. Yani bir hatta üç dört köy bulunuyorsa onlara grup yolu diyoruz. Onları halletmiş olacağız. Ama bunların dışında tek köy yolu olanları daha sonraki aşamaya bırakacağız. Bozüyük üzerinden bu seneki programımız Osmaniye ve Gökçeli o grup yolunu yapacağız. Geçen sene İnönü, Kandilli arasını yapmıştık. Yani bir köyden ziyade birkaç köye hizmet eden yollar önceliğimizdir. Ama bütün köy yolları da uzun vadede tamamlanacak” dedi.

Bu haber toplam 3148 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.