TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 174. YILI KUTLANDI

TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 174. YILI KUTLANDI

Bozüyük’te Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü nedeni ile tören düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende ilk olarak...

A+A-

Bozüyük’te Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü nedeni ile tören düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende ilk olarak Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından yapıldı. Konuşmasında “Polis anayasa, kanunlar, tüzükler, yönetmeliklerin kendisine verdiği yetki ile cesaret feragat ve fedakarlıklarla gece gündüz demeden görevini yapmaktadır” diyen  Güner “Devletin bekası, milletin huzur ve güvenliği için kutsal yemine bağlı kalarak gerektiğinde canını ve malını feda etmekten çekinmemektedir. Her türlü gerici akımlara, bölücü teröre karşı ve gençliğimizin büyük belası uyuşturucu ile mücadele, trafik terörü başlıca öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bunlarla mücadeleye aralıksız devam edilecektir.  Polis bu görevleri yerine getirirken vatandaşın yardımına her zaman ihtiyacı vardır, halktan kopuk bir görev anlayışı ile başarılı olmak mümkün değildir.

dsc_7763.jpg

Tüm bu hizmetleri yerine getirirken huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin bağımsızlığını ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü, Cumhuriyeti ve Demokrasiyi korumak, kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak temel amacımızdır” dedi. Tören sonrasında ise İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından Emniyet müdürlüğü lokalinde tebrikler kabul edildi.
Törene, Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Murat Günhan, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Aktay, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, TSO Başkanı Veli Çelik, muhtarlar, siyasi parti ilçe başkanları, İl genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri, vatandaşlar ve ilçe emniyet müdürlüğü birim amirleri ve personeli katıldı.

dsc_7880.jpg

Bu haber toplam 2182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.