ÜLKEMİZİN YÜKSELEN DEĞERİ OLDU

ÜLKEMİZİN YÜKSELEN DEĞERİ OLDU

Bozüyük Dodurgaspor Kulübü kısa sürede ve kısıtlı imkânlara rağmen Taekwondo alanında elde ettiği başarılarla ilimiz ve ülkemizin yükselen değeri...

A+A-

Bozüyük Dodurgaspor Kulübü kısa sürede ve kısıtlı imkânlara rağmen Taekwondo alanında elde ettiği başarılarla ilimiz ve ülkemizin yükselen değeri oldu. Antrenör Gökalp Yıldız’ın önderliğinde mücadele veren sporcular günden güne artan performanslarıyla hem Avrupa’da hem de ülkemizde sayısız başarılara imza attılar. Farklı kategorilerde kısa sürede elde edilen bu başarılar tüm dikkatleri bir anda Dodurgaspor üzerine çekti. Belediye Başkanı Selim Tuna’nın imkanlar çerçevesindeki destekleri ve az da olsa sponsor katkılarıyla zoru başaran kulüp sporcuları taraflı tarafsız herkesin büyük beğeni ve takdirini aldı.

Dodurga Spor Taekwondo sporcuları bu yıl içerisinde; 1 Uluslararası birincilik, 1 Uluslararası Üçüncülük, 1 Avrupa Beşinciliği, 1 Balkan Şampiyonluğu, 1 Balkan ikinciliği, 5 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Türkiye üçüncülüğü, 1 Türkiye Altıncılığı, 3 Anadolu ligi şampiyonluğu, 2 Anadolu ligi ikinciliği, 2 Anadolu ligi üçüncülüğü, 3 Batı grubu üçüncülüğü ve 15 il birinciliği kazandı. Son olarak Isparta da yapılan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 49 kg bayanlarda Hanife Ayan Şampiyon oldu.

23722504_1192974057501123_6413522073662571567_n.jpg

Bu haber toplam 3300 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.