UMRE YOLCULARI UĞURLANDI

UMRE YOLCULARI UĞURLANDI

Bozüyük’te Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek vatandaşlar, otogarda yapılan program sonrasında...

A+A-

Bozüyük’te Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek vatandaşlar, otogarda yapılan program sonrasında dualarla uğurlandı.
Umre ziyaretçilerini Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı üzerinden yapacakları yolculukları öncesinde yolcu etmek için gelenler arasında aileleri ve akrabaları vardı. Okunan ilahi ve dualar eşliğinde duygu dolu anların yaşandığı uğurlamada umre yolcuları uzun süre ailelerine sarılarak gözyaşı döktü. Daha sonra umre yolcuları dualarla hava alanına gitmek için otobüslere binerek yola çıktılar.
Bozüyük’ten 40 Eskişehir’den 160 olmak üzere toplam 200 vatandaşın umre ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara gittiği belirtildi. Firma yetkilisi İlhan Türkoğlu, “Kafilemiz Fevzi Bayrakçı hocamızın kafile başkanlığında önce Medine'yi Münevvere, daha sonra Mekke'yi Mutahhara'ya geçecek. Ardından ibadetlerini tamamlayarak 2 Aralık tarihinde yurda dönüş yapacaklar. Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin. İbadet ve dualarını şimdiden kabul etsin" dedi.

23514602_10212561569249060_705498584_o-(1).jpg


Bu haber toplam 2333 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.