MUZAFFER TEKELİOĞLU

MUZAFFER TEKELİOĞLU

UNUTMAYACAĞIZ… UNUTTURMAYACAĞIZ

A+A-

 

Selam Olsun Tanka Karşı Dimdik Duran Kahramanlara

Selam Olsun Nene Hatunlara, Şerife Bacılara

Selam Olsun Ak Sakallı Yiğit Delikanlılara

Selam Olsun Ölüme Meydan Okuyan Tüm Canlara

Ve Selam Olsun Kefenim Sırtımda Diyen Başkomutanlara

Helal Olsun Bu Yiğitleri Doğuran Eli Öpülesi Analara

Helal Olsun Çanakkale Ruhunu Yaşatanlara

Helal Olsun Darbeye Darbe Yapan Korkusuzlara

Helal Olsun Meydanları Dolduran Güzel İnsanlara

Ve Helal Olsun Gövdesini Kurşuna Siper Eden Yürekli Adamlara

Yazıklar Olsun Tiyatro Diye Dalga Geçen Dalkavuklara

Yazıklar Olsun Darbeye Sevinen Kanı Bozuklara

Yazıklar Olsun Vatan Elden Giderken Kaygısızlara

Yazıklar Olsun Varlığımıza Diş Bileyen Namussuzlara

Ve Hakkımız Haram Olsun Kendi Milletine Silah Sıkan Soysuzlara (Cuma YAT)

15 Temmuz gecesi hain saldırı karşısında dimdik duran Ömer HALİSDEMİR’lere, Zafer KOYUNCU’lara, Erol OLÇOK’lara, İlhan VARANK’lara, selam olsun 249 şehidimize… Selam olsun gözünü kırpmadan darbe girişimine karşı koyan vatan sevgisi, bayrak aşkı, memleket sevdalısı milyonlarca vatandaşımıza… Selam olsun kahraman vatan evlatlarımıza…

15 Temmuzu unutmayacağız, çocuklarımıza, gençlerimize, evlatlarımıza unutturmayacağız. O karanlık gecede Allah'ın lütuf ve rahmetini, yardım ve inayetini bizlerden esirgemediğini bir kez daha gördük. Çocuklarımıza ve gençlerimize Allahımıza hamd ve şükürde kusur göstermeme konusunu unutturmayacağız.

Gazze'den Saraybosna'ya, Kerkük'ten Somali'ye, Sudan'dan Pakistan'a, Asya'nın steplerinden Afrika'nın uçlarına kadar dünyanın bütün mazlumları, mağdurları, mahrumları, muhacirleri, göçmenleri milletimize dua ettiler. "İslâm ümmetinin son kalesi düşmesin" diye secdeye kapanarak gözyaşı döktüler..O kardeşlerimizi unutmayacak, unutturmayacağız.

Vatanını, hakkını, hukukunu, özgür iradesini, istiklal ve bağımsızlığını savunmak için dilinde tekbir, kulağında salâ sesleri, kalbinde şahadet arzusuyla meydanlara akın eden vatandaşlarımızı unutmayacağız, unutturmayacağız.

Değerlerimiz uğruna can veren aziz şehitlerimizi, yaralarını bir istiklal madalyası gibi bedenlerinde taşıyan gazilerimizi her daim minnet ve şükranla anmaktır. Cenab-ı Hak, şehitlerimize rahmet eylesin!.Şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız.

Okullarımızda; anaokulundan ilkokula, ortaokuldan liseye, Üniversiteye giden öğrencilerimize belirli aralıklarla darbe girişiminde bulunan hainlerin yaptıklarını anlatıp, düşmanlıklarını unutturmamak, o gecede göğsündeki imanla, vatan ve bayrak sevgisi ile gövdesini siper eden, gazi olan, şehit düşen kahraman evlatlarımızı anlatarak unutmamak ve unutturmamak en başta gelen görevimiz olmalıdır. Tüm kurum ve kuruluşlara büyük görevler düşmekte, en çok da milli eğitim teşkilatımıza görev ve sorumluluk düşmektedir. Milli Eğitim camiamız 15 Temmuz’u çocuklarımıza, gençlerimize en iyi bir şekilde anlatacağından asla şüphemiz yoktur.El ele, gönül gönüle vererek başaracağız.

Bu yazı toplam 1674 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.