"VAKİT HİZMET VAKTİ"

"VAKİT HİZMET VAKTİ"

Bozüyük’te Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından 24 Haziran seçimlerinde görev almış sandık görevlileri, müşahitler, bina sorumluları ve kat...

A+A-

Bozüyük’te Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından 24 Haziran seçimlerinde görev almış sandık görevlileri, müşahitler, bina sorumluları ve kat sorumlularına teşekkür yemeği verildi. Seçim sürecinde görev alan tüm görevlilere teşekkür edilerek sizler bu davanın arkasında durdukça AK Parti’nin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceği vurgulandı. Seçimin sorunsuz bir şekilde tamamlandığı ve artık vaktin hizmet vakti olduğu kaydedildi.

ak-parti-teskilati-secim-sonuclarini-degerlendirdi-4-(1).jpg
"Durmadan çalışmaya devam edeceğiz"
Programda ilk olarak konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin “Ak Parti Türkiye’de olduğu gibi Bozüyük’te de siz değerli dava arkadaşlarımızın yoğun çalışmasıyla sandıklara sahip çıkmasıyla 1. parti olmuştur, zafere ulaşmıştır, hayırlı olsun. AK Parti Bozüyük Teşkilatı 2002 yılında girmiş olduğu ilk seçimde Bozüyük’te % 24 oy almıştır. Her seçimde oylarını arttırarak bu gün ana kademesiyle birlikte kadın kollarıyla gençlik kollarıyla diğer taraftan Belediye Başkan’ımızın Ramazan ayı boyunca vermiş olduğu yoğun destek ve gayretleriyle bugün 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’de olduğu gibi Bozüyük’te de 1. parti olmuştur, zafere ulaşmıştır. Tabi bu seçimi aldık ama İlçe Başkanı olarak ben ve tüm teşkilatımız durmadan çalışmaya devam edeceğiz. 2019 Yerel seçimlerine bu günden hazırlıklar başlamıştır. Biz ana kademe olarak bugün itibari ile ziyaretlerimize başladık. En kısa süre içerisinde hem köylerimizi dolaşıp teşekkür edeceğiz hem ilçemizde kapı kapı dolaşıp hemşerilerimize teşekkür edeceğiz” dedi.

ak-parti-teskilati-secim-sonuclarini-degerlendirdi-26-(1).jpg
"Bilecik ve Bozüyük’ e çok yüklendik"
Ardından söz alan AK Parti İl Başkan Vekili Haşim Balcı ise elde edilen başarıdan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek özellikle Ramazan ayında yılmadan, usanmadan çalışan herkese teşekkür etti. Balcı, konuşmasında Marmara bölgesinde 1 Kasım seçimlerine göre oyların en yüksek seviyede çıkan ilin Bilecik olduğunu vurgulayarak Şu an Bozüyük en az oy kaybeden ilçemiz ve siz bu yüzden en büyük tebriği hak ediyorsunuz. Ardından bir teşekkür Sayın vekilimiz Halil Eldemir’e, 3 yıldır vekilliğimizi yapıyor. Sağolsun Ankara’da çok kahrımızı çekti. Kendisine büyük bir alkış lütfen. Ve şu an Milletvekilimiz olan Selim Yağcı Beyefendi, bizim Bilecik’te 3 dönem Belediye Başkanımızdı, ona ‘Abi’ diyoruz. Kendisi Bilecik’in ‘Abi’si olmuştur. Ona da bir alkış lütfen. Bu seçim çalışmalarında özellikle geçmişe bakarak İl Yönetimi olarak İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın talimatları ile Bilecik ve Bozüyük’ e çok yüklendik. Neredeyse seçim çalışmalarının tamamında ilk günden itibaren vekil adaylarımızdan her hangi birinin buraya gelmediği gün olmadı. Bu yüzden burada çalışmaların önemli olduğunu bildiğimiz için Bilecik ve Bozüyük’e önem verdik.  En büyük alkışı sizlere istiyorum” dedi.

ak-parti-teskilati-secim-sonuclarini-degerlendirdi-19.jpg
"Alın terimizin karşılığını aldık"
Programın devamında konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Rabbim yüzümüzü yine güldürdü Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bir seçim daha kazanmayı nasip etti. Alın terimizin karşılığını aldık. Biz AK Partimize hizmet partisi, proje partisi diyoruz. Sayın Milletvekilimiz Halil Bey ile tüm Bozüyüklü vatandaşlarımızla buluştuk, ilçe başkanımızla birçok ortamda yapılan projeleri anlattık. Daha devam edenler, yapılması gerekenler, inanın anlatılacak çok projeler var. Ama seçim bir noktada farklı bir boyut aldı. Siyasetin gözünün karardığını bu seçimlerde gördük. Bizim her konuda yardımcı olmaya çalıştığımız çevreler bu seçimlerde AK Parti hesap vermesi, PKK’nın meclisteki uzantısı HDP’nin barajı aşması için çalıştılar. Bu konuda gerçekten üzüldük.

ak-parti-teskilati-secim-sonuclarini-degerlendirdi-12.jpg
"Biz bu memlekete hizmet etme sevdalısıyız"
Kadın kollarımızın değerli üyeleri; sizler birçok mahallede özelikle sokak sokak mahalle mahalle broşürler dağıttınız. Birçok insanla diyaloğa girdiniz. İnsanlarımızın AK Partililere nasıl davrandıklarını sizler daha iyi bilmektesiniz. Biz hiç kimseye kılık kıyafet başörtü nede farklı bir anlayışla tepki vermedik,  vermiyoruz da. 3 yıldır Sayın Milletvekilimiz Halil Bey ile Bozüyük’e birçok projeleri kazandırdık. Devam edenler de var. Hem devam edenlerin tamamlanması hem de Allah nasip ederse başka projelerimiz artık Selim Başkanımız ile birlikte olacak. Biz bu memlekete hizmet etme sevdalısıyız. Özellikle şunu söylüyorum; sizler bizleri en çok mutlu edenlersiniz. Birçok sandığı gezdik, dolaştık. Sağ olsun kaza geçirmiş bir kardeşimiz bile değnekleri ile beraber bu sandık başında görevli olduğunu gördükten sonra bizim sırtımız yere gelmez diyorum. Bu bir aşktır, sevdadır, bu bir tutkudur. Bu sevdanın daha da büyüyeceğini bilen birisi olarak tüm seçim çalışmasında ilk günden itibaren yardım eden, koşan, çoluk çocuğundan, eşinden feragat ederek tüm seçim çalışması boyunca destek veren çok değerli kadınlarımıza, ana kadememiz de yer alan tüm yönetimimize, gençlik kollarımıza, sandık başında yer alıp sonuna kadar seçim bitse de sandıkları teslim eden ve bize destek veren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.    
"Bu iş memlekete hizmet işidir"
Başkan Bakıcı’nın ardından söz alan Milletvekili Eldemir “Çok güzel bir başarı elde etmiş olduğumuz için sandıkta görev yapan arkadaşlarımızdan mahalle temsilcilerimize, ilçe kadın kolları gençlikleri ve tüm yönetimde yer alan bu işe gönül vermiş, bu işe emek veren siz değerli hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız Sayın Mesut Çetin adeta bir orkestra şefi gibi her görevi takip ederek yönlendirdi. Bu süreçteki yoğun ve disiplinli çalışmalarınız için teşekkürü bir borç biliyorum. Ben geçmişte Bozüyük’'te Belediye Başkanı’nın yanımızda yük olduğu adaylık günlerini bile hatırlarım. 2011’de burada bir Belediye Başkanımız bizden uzak dursa da rahatlıkla çalışma yapsak dediğimiz günleri de hatırlarım, işte o yüzden Fatih Bakıcı’ya özellikle teşekkür ediyorum. Kendisinin ne kadar yoğun ve bu seçimlerde üstün çalışmalar yaptığını çok iyi biliyoruz. Bu vesile ile Sayın Vekilimiz Selim Yağcı’ya teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Bizler bu bayrağı Fahrettin Bey’den aldık, Selim Bey’e teslim ettik bu iş memlekete hizmet işidir, hepimiz Türkiye için çalışıyoruz. Siyaset hayatımın uzun bir dönemine yayılmıştır, bu bir veda konuşması değil, biz bu ülke için partimiz için her vesile ile çalışmaya devam edeceğiz. Buradan siyasi yaşantımın en yoğun yıllarında yanımda olan Eşim Funda Hanım’a ve çocuklarıma teşekkür ediyorum. Bu şarkı burada bitmez, sizlerle yürümeye devam edeceğiz, hepinizi Allaha emanet ediyorum, sağ olun var olun” dedi.

ak-parti-teskilati-secim-sonuclarini-degerlendirdi-8.jpg
"Zafer sizlerindir, zafer ülkemizindir"
Programda son olarak konuşan Milletvekili Selim Yağcı ise  “Geride bıraktığımız seçim sürecinde yanımızda olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Artık vakit Türkiye vakti, vakit Bilecik vakti, vakit Bozüyük vakti ve vakit hizmet vakti. Biz öyle güçlü bir ekibiz ki  kadirşinas, çalışkan, Başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin öncülüğünde medeniyet ve büyüme yolculuğuna çıkan kutlu bir ekibiz. 1071’den 2023’e oradan da 2071’e bir yolculukta ülkemizi güçlendirip ileriye atılmasını sağlayacak güçlü bir ekibiz. Bu tamam mı devam mı meselesi bir iktidarın devamı değil aslında gücümüzün, gelişmemizin meselesiydi. Allah’a  şükürler olsun bu süreç sizlerin sayesinde zafer ile geride bırakılmıştır. Ben burada bizlerle bulunan ve geçtiğimiz dönem ilimiz için canla başla çalışan Halil Eldemir kardeşimize çok teşekkür ediyorum.  Gençlerimizden kadınlarımıza, partimizin her kademesinde bizimle yürüyen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Özellikle genç kardeşlerimize güvenle bakıyoruz, onlara ayrıca bir alkış istiyorum. Kadınlarımız bu süreçte kapı kapı gezerek çalışmıştır. Zafer sizlerindir, zafer ülkemizindir. Bu süreçte artık vakit hizmet vakti, Ankara'da sizleri en iyi şekilde temsil etmek için canla başla çalışacağız, El ele gönül gönüle vererek teslim aldığımız bayrağı en üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız.

ak-parti-teskilati-secim-sonuclarini-degerlendirdi-13-(1).jpg
"Sizlerin fedakâr çalışmalarına layık olacağız"
Bu seçimlerde en önemli unsurlardan biri ise Bilecik'te Türkiye ortalamasında bir oy almamız olmuştur. Bu vesile ile sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte oy oranımızda artacaktır. 2019 da inşallah Bilecik’teki 11 belediyenin 11’inde AK Partili belediye haline getireceğiz. Bu akşam burada seçim süreci içerisinde tüm katkılarınız için teker teker teşekkür ediyorum. Sizlerin fedakâr çalışmalarına layık olacağız, sizlerin hakkınızı ne yapsak ödeyemeyiz, bu dava yoludur, bu kutlu bir yoldur. Sizlerle bu davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum” dedi. Programın son bölümünde partililer Milletvekilleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Düğün salonunda gerçekleştirilen programa Bilecik AK Parti Milletvekili  Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Bilecik AK Parti 25 ve 26. Dönem Milletvekili Halil Eldemir ve eşi Funda Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti İl Başkan vekili Haşim Balcı, İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Gençlik Kolları Başkanı Mithan Can Ceylan, sandık görevlileri, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Bu haber toplam 2170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.