VALİ BÜYÜKAKIN, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ BÜYÜKAKIN, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, 1986 yılında şehit olan Ekrem Pehlivan’ın  Bozüyük'te  Yeni Mahalle’de yaşayan annesi Halime Pehlivan’ı...

A+A-

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, 1986 yılında şehit olan Ekrem Pehlivan’ın  Bozüyük'te  Yeni Mahalle’de yaşayan annesi Halime Pehlivan’ı ziyaret etti. Ziyarette Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’de hazır bulundu. 
Devletin, şehit ailelerine ve gazilere büyük önem verdiğini, şehitlik ve gazilik kavramının da yüce bir makam olduğunu ifade eden Vali Büyükakın, ''Vatanımıza ve istiklalimize kasteden hain düşmanlara karşı yurdumuzun her karış toprağını aziz kanlarıyla sulayan şehit ve gazilerimizin sayesinde bu vatan toprakları üzerinde özgürce yaşıyoruz. Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna kalkışanlar gerekli cevabı her zaman fazlasıyla almıştır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya, yok etmeye kimsenin gücü yetmez'' dedi.
Şehit Ekrem Pehlivan’ın annesi Halime Pehlivan ziyaret için teşekkür ederek, Vali Büyükakın'a görevinde başarılar diledi.

vali-buyukakin-bozuyuk’te-sehit-ailesini-ziyaret-ettisd.jpg


Bu haber toplam 2045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.