VALİ BÜYÜKAKIN’A HOŞ GELDİN ZİYARETLERİ

VALİ BÜYÜKAKIN’A HOŞ GELDİN ZİYARETLERİ

Geçtiğimiz hafta Bilecik’e gelerek göreve başlayan Vali Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a hoş geldin ziyaretleri devam ediyor. Vali Doç. Dr. Büyükakın, hoş...

A+A-

Geçtiğimiz hafta Bilecik’e gelerek göreve başlayan Vali Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a hoş geldin ziyaretleri devam ediyor. Vali Doç. Dr. Büyükakın, hoş geldin ziyaretleri kapsamında milletvekili Eldemir ile AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ile İlçe Başkanlarını, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Genel meclis üyeleri ve Bilecik TSO üyelerini kabul etti.

dsc_2227.jpg

Vali Büyükakın, ziyaretçilerini kabulünde ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bilecik'in kalkınması ve gelişmesi için işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Milletvekili Eldemir, Vali Doç. Dr. Büyükakın ile bir süre sohbet ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Yağcı, Vali Büyükakın'a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da Vali Büyükakın’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

unnamed-(21).jpg

Bozüyük’ün genel yapısı, özellikleri, Bozüyük’e yapılan yatırımlar, hayata geçirilen projeler ve yapılacak projeler hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı Vali Büyükakın’a, ziyaretin anısına üzerinde Bozüyük’ün simgesi Metristepe Anıtı bulunan plaket takdim etti. Ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban da Vali Büyükakın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

unnamed-(22).jpg

Bu haber toplam 2072 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.