VALİ BÜYÜKAKIN'DAN ŞENLİKLERE DAVET

VALİ BÜYÜKAKIN'DAN ŞENLİKLERE DAVET

Vali Tahir Büyükakın, Bilecik tarihinde önemli bir yeri olan Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne başkent protokolünü davet etti. Davet için...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, Bilecik tarihinde önemli bir yeri olan Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne başkent protokolünü davet etti. 
Davet için Ankara'ya giden Vali Büyükakın; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Selahattin Menteş ve birçok bürokrat ile görüştü.
 Bu yıl 737.ncisi düzenlenecek olan Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nin 7-8-9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirileceği bilgisini veren Vali Büyükakın "Söğüt bir ruhtur. Bu ruhu yaşatmak bizim en büyük borcumuzdur. Bu ruh olduğu müddetçe güçlü olacağız. Yaşadığımız coğrafya gereği her an bu ruha ihtiyacımız var. Bu nedenle her yıl Söğüt'te düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri çok önemlidir ve bu önemini hep koruyacaktır." dedi. 
Şenlikler ile ilgili detaylı programın önümüzdeki günlerde paylaşılacağı bilgisi verildi.

dsc_07.jpeg


Bu haber toplam 2022 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.