VALİ ELBAN BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

VALİ ELBAN BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Belediye Başkanları Vali Süleyman Elban başkanlığında Yenipazar belediyesinin ev sahipliğinde bir araya geldi. Aylık olarak düzenlenen ve ev sahipliğini...

A+A-

Belediye Başkanları Vali Süleyman Elban başkanlığında Yenipazar belediyesinin ev sahipliğinde bir araya geldi. 

Aylık olarak düzenlenen ve ev sahipliğini Yenipazar Belediyesinin yaptığı toplantıya, Yenipazar Kaymakamı Hamza Türkmen, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ile belde belediye başkanları katıldı. 

Vali Elban, Belediye toplantı salonundaki toplantıda,  Bilecik'in ve ilçelerinin gelişmesi noktasında her türlü çalışmayı birlikte yaptıklarını ifade ederek,  ''Yapılan değerlendirmeler sonucunda, ilimizin ihtiyaçlarını ve önceliklerini ortaya koymaya çalışıyoruz. Amacımız halkımıza hizmet etmek. İlimizin faydasına olabilecek çalışmaları ve hizmetleri değerlendiriyoruz. Yapacağımız hizmetlerde projelerimizi birlikte planlıyoruz'' diye konuştu. 
Belediye çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, belediye başkanları projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
bskn.jpg

Bu haber toplam 2078 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.