VALİ ŞENTÜRK'TEN, BOZÜYÜK ÇIKARMASI

VALİ ŞENTÜRK'TEN, BOZÜYÜK ÇIKARMASI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bilecik iline görevlendirilen Bilecik Valisi Bilal Şentürk ilçe ziyaretleri kapsamında Bozüyük’e gelerek iade-i ziyaretlerde...

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bilecik iline görevlendirilen Bilecik Valisi Bilal Şentürk ilçe ziyaretleri kapsamında Bozüyük’e gelerek iade-i ziyaretlerde bulundu.
Bozüyük’te ilk olarak Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman’ı makamında ziyaret eden Vali Şentürk’ü burada Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Aktay, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Müftü Mustafa Topal, Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurşen Özsoy karşıladı. Burada bir süre sohbet eden Vali Şentürk Kaymakam Yaman’dan ilçe hakkında brifing aldı. Ardından Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Şentürk Başkan Bakıcı ile birlikte Belediye Başkanlığına geçti. Vali Şentürk ilk belediye ziyaretinde belediye hizmet binası girişinde belediye başkan yardımcıları ve müdürler tarafından karşılanırken Başkan Bakıcı Vali Şentürk’ü Başkanlık makamında ağırladı. Bilecik Valisi Bilal Şentürk burada bir süre sohbet ederek Başkan Bakıcı’dan belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı Vali Şentürk’e Kaymakamlığa ve Belediyeye yapmış olduğu ziyaretler nedeni ile teşekkür etti.

bsk--vali-bozuyuk-ziyareti--1.jpeg


Bu haber toplam 2239 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.