VALİ’DEN İSABETLİ TESPİT

VALİ’DEN İSABETLİ TESPİT

 Vali Tahir Büyükakın, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele toplantısında, metruk binaların madde bağımlılarınca mesken...

A+A-

 

Vali Tahir Büyükakın, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele toplantısında, metruk binaların madde bağımlılarınca mesken tutulduğuna dikkat çekerek, “Gerekli tedbirleri almamız lazım” demişti. 

Vali Büyükakın’ın bu açıklamalarından sadece birkaç gün sonra ilçemizde metruk bir binada uyuşturucu kullanan 4 kişi yakalandı. İlçemiz Tekke Mahalle’de yaşanan bu olay Vali Büyükakın’ın uyarılarının ne denli isabetli olduğunu gözler önüne serdi. Ancak uyuşturucu madde kullananların emniyet güçlerince yakalanmasının ardından mahkeme tarafından serbest bırakılması oldukça dikkat çekti. 

Öte yandan, Vali Büyükakın’ın konuya olan hassasiyeti ile birlikte emniyet güçlerinin metruk binalara yönelik denetimleri artırması bekleniyor. Vatandaşlar, Vali Büyükakın’ın bahsettiği tedbirlerin biran önce hayata geçirilmesiyle gençlerin uyuşturucu belasından uzak tutulabileceğini umut ediyorlar. Metruk binalarla ilgili olarak detaylı bir çalışma yapılması ve metruk binaların kullanımının önüne geçilebilmesi için gerekli önlemlerin alınmasını istiyorlar. Bu bağlamda uyuşturucuyla mücadelede metruk binaların kullanılmaması için konut sahibi veya ilgililerce alınacak fiziki tedbirlerin caydırıcı olabileceğine dikkat çektiler.

uys.jpg

Bu haber toplam 1476 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.