VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ!

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ!

Bozüyük'te inşaat nedeniyle sökülen ve sonrasında yapılan yeni binalardan sarkan telefon ve internet kabloları tehlike saçıyor. Türk Telekom'a ait olan...

A+A-

Bozüyük'te inşaat nedeniyle sökülen ve sonrasında yapılan yeni binalardan sarkan telefon ve internet kabloları tehlike saçıyor. Türk Telekom'a ait olan kablolarla ilgili olarak bina sahiplerince defalarca müracaatta bulunulmasına rağmen bir çalışma yapılmadığı belirtiliyor.
Hem görüntü kirliliğine sebep olan hem de tehlike arz eden kablolarla ilgili mahalle sakinleri şikâyetlerini dile getiriyorlar. Türk Telekom yetkililerinin bir an önce bu duruma el atmasını isteyen vatandaşlar biran önce kabloların yerine montelenmesini istiyor. Konu ile ilgili şikayetini dile getiren vatandaşlar; "Yıkılan eski binaların yerlerine yenileri yapıldıktan sonra yapılan binanın ardından kabloların yerine monte edilmesi gerekirken yetkililer bu durumu görmezden geliyor. Türk Telekom'a ait olan telefon ve internet kablolarıyla ilgili hiç bir çalışma yapılmıyor.  Bu durum hem apartman ve bina sakinlerinin hem de kaldırımdan geçmek isteyen bizlerin dikkatini çekiyor. Kurum yetkililerinin kimsenin canı yanmadan bu işe bir son vermeleri gerekiyor. Konuyla ilgili olarak defalarca kendilerine talep de bulunulmasına rağmen bir sonuç alınamadığı kaydediliyor. Türk Telekom yetkililerinin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz. Lütfen gerekli çalışmalar bir an önce yapılsın" diyerek taleplerini dile getirdiler.

24197364_10155741202766832_859496708_o-(1).jpg


Bu haber toplam 2463 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.