VATANDAŞLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURUYOR

VATANDAŞLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURUYOR

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı göreve geldiği günden bu yana aralıksız olarak devam ettiği ev ziyaretleri ile vatandaşların gönlünde...

A+A-

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı göreve geldiği günden bu yana aralıksız olarak devam ettiği ev ziyaretleri ile vatandaşların gönlünde taht kuruyor.

Vatandaşlarla her zaman iç içe olan Başkan Bakıcı ev ziyaretlerine umre vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Yediler Mahallesi’nde ikamet eden Fevzi Duman’ı ziyareti ile başladı.

bsk--ev-ziyaretleri-(9.3.2018)--11-(1).jpg

Beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte Duman’ın ikram ettiği zemzem suyunu şifa niyetine içen Başkan Bakıcı “Rabbim ibadetlerini kabul buyursun. Allah tüm isteyenlere kutsal topraklara gitmeyi ve dini vecibelerini yerine getirmeyi nasip etsin inşallah” dedi. Ardından oyun oynayan çocuklarla görüşen Başkan Bakıcı her biriyle yakından ilgilendi.

bsk--ev-ziyaretleri-(9.3.2018)--8.jpg

Çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevindiren Başkan Bakıcı onlara “gülen yüzlerinizle günün yorgunluğunu üzerimizden aldınız” dedi. Daha sonra 4 Eylül Mahallesi’nde ikamet eden ve halk gününde belediyeye görüşmeye gelerek kendisini evine davet eden Nahide Karadaş’ı ziyaret eden Başkan Bakıcı Karadaş’ın elini öperek hayır duasını aldı. Burada Karadaş ile bir süre sohbet eden ve bir ihtiyacının olup olmadığını soran Başkan Bakıcı’ya fotoğraf albümünü gösteren Karadaş onunla anılarını paylaştı. Ziyaretlerin devamında cerrahi operasyon geçiren Samet Pekel’i evinde ziyaret eden Başkan Bakıcı geçmiş olsun dileklerini ileterek operasyon hakkında bilgi aldı. Burada da Pekel ailesi bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı ardından 4 Eylül Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. Geçmişe olan özlemini tarihi materyallerle diri tutan Yılmaz evindeki özel kolleksiyonunu Başkan Bakıcı’ya göstererek eserler hakkında bilgi verdi. Ev ziyaretlerinde evlerde bulunan minikleri de ihmal etmeyen Başkan Bakıcı onlara da çeşitli hediyeler vererek sevindiriyor.

bsk--ev-ziyaretleri-(9.3.2018)--16-(1).jpg

Bu haber toplam 2733 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.