VATANİ GÖREVLERİNE UĞURLANDILAR

VATANİ GÖREVLERİNE UĞURLANDILAR

Bozüyük 1998/1 celbi askerlerini vatani görevlerini yerine getirmeleri üzere Peygamber ocağına uğurladı.Bozüyük Belediyesi düğün salonunda düzenlenen...

A+A-

Bozüyük 1998/1 celbi askerlerini vatani görevlerini yerine getirmeleri üzere Peygamber ocağına uğurladı.
Bozüyük Belediyesi düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Asker yakınları ve vatani görevini yapacak olan Bozüyüklü gençler katıldı.

2-(4).jpg

Duygu dolu anların yaşandığı gecede, Bozüyüklü gençler Peygamber ocağına dualar ve mehteranlar eşliğinde uğurlanırken, gecede konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; " Bu akşam burada evlatlarımızı Peygamber ocağı olan askere uğurlamak için toplanmış bulunmaktayız. Onları uğurladığımız bu hayırlı akşamda onlara söylemek istediğim en önemli husus, askerde hangi görevi yaparlar ise yapsınlar, bu ülke için yaptıklarını unutmasınlar; siz değerli anne babaların heyecan dolu gözyaşları İnşallah evlatlarımız vatani görevlerini tamamlayıp döndüğünde sevinç gözyaşlarına dönüşsün demek istiyorum, bu vesile ile Suriye'de ve sınır bölgelerimizde ülkemizin güvenliği ve bütünlüğü için mücadele eden tüm vatan evlatlarımıza selamlar gönderiyoruz, dualarımız bu ülke için mücadele eden vatan evlatlarıyla birliktedir." dedi. 

7-(7).jpg
Başkan Bakıcı'nın konuşmasının ardından Bozüyük mehteran ekibi tarafından okunan marşlar geceye renk katarken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, askere gidecek olan gençler ve aileleri sohbet ederek, onların heyecanını paylaştı. Türkiye'nin dört bir yanına vatani görevini yapmak üzere gençlerin uğurladığı gece duygulu anlara sahne olurken, Başkan Bakıcı gençler ile tek tek görüşerek, dualarının ve kalplerinin onlar ile birlikte olduğunu belirtti. 

10-(1).jpg

Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.