VERGİ DAİRESİ YENİ BİNASINA TAŞINACAK

VERGİ DAİRESİ YENİ BİNASINA TAŞINACAK

Bozüyük’te uzun yıllar şehir merkezindeki mevcut yerinde hizmet veren Vergi Dairesi Müdürlüğü önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanan yeni binasına...

A+A-

Bozüyük’te uzun yıllar şehir merkezindeki mevcut yerinde hizmet veren Vergi Dairesi Müdürlüğü önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanan yeni binasına taşınacak. Hazırlıkların başladığı ve yeni binanın iç donanımın tamamlanmasıyla birlikte taşınma işleminin gerçekleştirileceği ifade edildi.

22563453_10155619769826832_1497308609_o.jpg

4 Eylül Mahallesi’nde Osmanlı Camiinin yan tarafındaki 2400 metrekare alan üzerine inşaa edilen yeni Vergi Dairesi hizmet binası zemin üstü 3 kattan oluşuyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan yeni bina için büro malzemelerinin beklenildiği ve bina içi donanımın yapılmasının ardından önümüzde ki günlerde işleyişte herhangi bir aksaklığa meydan vermeden taşınma işleminin gerçekleştirileceği belirtildi. Vergi Dairesinin yeni binasına taşınmasıyla birlikte mükelleflere daha deniş ve modern ortamlarda hizmet sunulacağı kaydedildi. Çevre düzenlemelerinin de yapılmasıyla yeni hizmet binasının görsel açıdan da hazır hale geleceği belirtildi.

İlçe merkezindeki Vergi Dairesi 1980’li yıllardan bu yana mevcut yerinde Bozüyüklü vatandaşlara hizmet veriyordu. Kurumun yeni binasına taşınmasının ardından şehir merkezinden ayrılacak olan Vergi Dairesiyle ilgili olarak vatandaşlar ulaşım noktasında sıkıntı yaşanacağını düşünüyorlar. Ancak diğer kurumlardaki işlevsellik ve modern hizmet anlayışına kavuşulacak olmasının da sevincini paylaşıyorlar.  Vatandaşlar, “Vergi Dairesi gibi bir kurum şehir merkezinde daha ulaşılabilir bir yerde olsaydı daha iyi olurdu. Ancak büyüklerimiz öyle düşünmüş öyle uygun görmüşler. Biz vatandaş olarak her zaman olduğu gibi yine çile çekmeye devam edeceğiz. Şimdi de vergilerimizi ödemek veya işlemlerimizi halletmek için neredeyse şehir dışında sayılabilecek bir yerde olan Vergi Dairesinin yolunu tutacağız. İnşallah yeni bina ile birlikte hizmet anlayışında da değişiklikler olur da mükellefler olarak biraz olsun teselli buluruz” dediler.  

22563687_10155619772371832_1687986901_o.jpg

Bu haber toplam 3454 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.