VERGİ DAİRESİNDEN TSO YÖNETİCİLERİNE ZİYARET

VERGİ DAİRESİNDEN TSO YÖNETİCİLERİNE ZİYARET

 Bozüyük Vergi Dairesi yöneticileri vergi haftası etkinlikleri kapsamında TSO yöneticilerine ziyarette bulundu.Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent,...

A+A-

 

Bozüyük Vergi Dairesi yöneticileri vergi haftası etkinlikleri kapsamında TSO yöneticilerine ziyarette bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, vergi haftası etkinlikleriyle birlikte ülke genelinde vergi bilinci ve sorumluluğunun arttığı bu anlamda mükellefler ve iş dünyası ile vergi dairesi arasında düzenli ve iyi ilişkilerin devamlılık gösterdiğini söyledi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vergi Dairesi Müdürü Sayın; Ali İhsan Kanar ise oda yöneticileri ve odaya bağlı mükellefler ile daima iyi ilişkiler içerisinde olduklarını bu çerçevede mükelleflerin Vergi Dairesi ile ilgili olabilecek her türlü işlem sorun ve sıkıntılarını kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hızla çözmeye ve yardımcı olmaya devam edeceklerini söyledi. Karşılıklı sohbetin ardından günün anısına resim çekinilerek programa son verildi.

Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar, Çetin Kandemir, Serap Çapa Madan ve Serdar Kurubaş’ın gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öksüz, yönetim kurulu muhasip üye Veli Çelik, yönetim kurulu üyeleri Ali Osman Türk, Mete Ayaz ile oda meclis üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Mustafa Öztürk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk hazır bulundu.

vergidairesi1-(1).jpg

Bu haber toplam 2052 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.