'VİCDANLAR TİTREDİ'

'VİCDANLAR TİTREDİ'

Türkiye Eylül’den sonra Leyla Aydemir’in ölüm haberiyle bir kez daha kahroldu. Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı'da son günlerde yaşanan üzücü olaylarla...

A+A-

Türkiye Eylül’den sonra Leyla Aydemir’in ölüm haberiyle bir kez daha kahroldu. Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı'da son günlerde yaşanan üzücü olaylarla ilgili yaptığı açıklamada: 'Vicdanlar titredi. Temennilerden ziyade artık harekete geçme zamanıdır. Bizler Cumhur’un Vekilleri olarak bu sapkınların en ağır cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız.' dedi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Yağcı: 'Eylül'den sonra küçük Leyla kızımız yürekleri parçaladı... Vicdanlar titredi... Şu günlerde yaşadığımız sapkınlık, cehalet, arsızlık bozulmuş ahlak sebebiyle, temennilerden ziyade artık harekete geçme zamanıdır! Bizler Cumhur’un Vekilleri olarak bu sapkınların en ağır cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız. Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. Küçük Leyla’ya ve Eylül kızımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Çocuklarımız Bizlerin Yarınlarıdır.' dedi.

eylul-ve-leyla.jpg

Bu haber toplam 2993 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum