VİTRA ÇALIŞANLARI VOLEYBOLDA BULUŞTU

VİTRA ÇALIŞANLARI VOLEYBOLDA BULUŞTU

Bozüyük Eczacıbaşı Vitra Fabrikası çalışanları voleybol turnuvasında bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen turnuvaya ilçe protokolü...

A+A-

Bozüyük Eczacıbaşı Vitra Fabrikası çalışanları voleybol turnuvasında bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen turnuvaya ilçe protokolü de katıldı. Fabrika çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirerek keyifli bir ortam hazırlayan Vitra Yönetimi herkesin takdirini kazandı.

vitra-(3).jpeg
Bozüyük Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Garnizon Komutanı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Ezcacıbaşı Vitra Operasyonlar Direktörü Oğuzhan Gürsoy, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bozüyük Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ünal, Fabrika Direktörü Tuna Tümer, Çimse-İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Osman Vedat Taylan ve fabrika personeli katıldı.
1. Geleneksel Bölümler Arası Voleyol Turnuvasında, fabrika çalışanları içerisinden oluşturulan takımlar hünerlerini sergiledi. 8 takımın kıyasıya mücadele ettiği maçta şampiyon 'Desing' takımı oldu. 
Turnuvada Bakımonarım, Desing, Kimbunlar, Metrepol, Yıldızlar, Kapak Team, Fabrika Yöneticileri ve Protokol tarafından oluşan takımlar mücadele etti.

vitra-(19).jpg
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Garnizon Komutanı Murat Günhan, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Fabrika Direktörü Tuna Tümer ve Çimse-İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Osman Vedat Taylan tarafından verildi. 
Ayrıca turnuvaya katkılarından dolayı Kaymakam Hasan Yaman’a ve Emniyet Müdürü Hakkı Güner’e de plaket takdim edildi. Kaymakam Hasan Yaman’ın turnuvaya katılmamasından dolayı plaketi İlçe Spor Müdürü Rüştü Yıldırım'a, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu tarafından verildi.
Ezcacıbaşı Vitra Operasyonlar Direktörü Oğuzhan Gürsoy turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Hersene geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvalarımızı bu sene voleybola çevirdik. Amacımız Kapalı Spor Salonu ortamında çalışanlarımızın eşleri, çocuklarıda gelsin daha böyle salonun ambiyansı içinde ailece birlikte eğlenelim istedik. Bu nedenle bu sene voleybol turnuvası düzenleyelim istedik. İnşallah kaynaştığımız birlikte ekip olarak katıldığımız, eğlendiniğimiz centilmence turnuvalara devam ediyor olacağız" dedi.

Turnuva sonunda madalya ve kupaların verilmesinin ardından sporculara çeşitli ikramlar yapıldı.

vitra-(29).jpg

Bu haber toplam 3062 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.