VİTRASPOR'DAN MUHTEŞEM ZAFER

VİTRASPOR'DAN MUHTEŞEM ZAFER

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur ilk maçında Bozüyük temsilcisi Vitraspor, Derince Belediye Spor'u 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.Ziraat Türkiye Kupası...

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur ilk maçında Bozüyük temsilcisi Vitraspor, Derince Belediye Spor'u 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.
Ziraat Türkiye Kupası heyecanı dün oynanan maçlar ile başlarken, Bozüyük Temsilcisi Vitraspor evinde Derince Belediye Spor'u ağırladı. Karşılaşma bol gollü bir mücadeleye sahne olurken her iki takımda oynadıkları futbol ile göz doldurdu. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı bu önemli mücadelede Vitraspor'u yalnız bırakmazken, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da maçı izleyenler arasındaki yerini aldı. Zorlu geçen karşılaşmada Vitraspor, mücadelenin sonunda Derince Belediye Spor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vitraspor'lu oyuncuları ve teknik ekibi tebrik etti. 
Maçın ardından Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Başkan Bakıcı'ya göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

vitraspordan-muhtesem-zafer-des.jpg
 


Bu haber toplam 2155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.