WHATSAPP İHBAR HATTI DEVREDE

WHATSAPP İHBAR HATTI DEVREDE

Yeni Bozüyük Gazetesi olarak siz değerli okuyucumlarımızdan aldığımız güç ve destekle bir yeniliğe daha imza attık. '0555 006 82 21 WhatsApp İhbar...

A+A-

Yeni Bozüyük Gazetesi olarak siz değerli okuyucumlarımızdan aldığımız güç ve destekle bir yeniliğe daha imza attık. '0555 006 82 21 WhatsApp İhbar Hattı' ile birlikte haber olmasını istediğiniz konuları artık gazetemize çok daha rahat ulaştırabileceksiniz. 
Hızla gelişen teknoloji, sosyal paylaşımlara olan ilginin hızla arttığı, akıllı cep telefonlarıın yoğun olarak kullanıldığı günümüzde WhatsApp'ı kullanan tüm okurlarımız artık Yeni Bozüyük Gazetesi'nin fahri muhabiri gibi gazetemize haber servis edebilecekler.

whatsapp-ihbar-hatti-bozuyuk1.jpg
Siz değerli okurlarımızın ilgisini çeken olaylarla ilgili gelişmeler, resim yada videolar kısa açıklamalarıyla beraber WhatsApp İhbar Hattına rahatça gönderebilecek. Gönderdiğiniz konular gazetemiz tarafından araştırılacak. Gizlilik ilkesine bağlı olarak istenildiği takdirde okuyucularımızın kendi imzaları dahi haberlerin atlında yer alabilecek. 


Bu haber toplam 6104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.