YAĞCI MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANIYOR

YAĞCI MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANIYOR

Ak Parti'nin 1. sıra Milletvekili adayı olan Selim Yağcı, 24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde gittiği her yerde milletvekili gibi karşılanıyor.Hatırlanacağı...

A+A-

Ak Parti'nin 1. sıra Milletvekili adayı olan Selim Yağcı, 24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde gittiği her yerde milletvekili gibi karşılanıyor.

Hatırlanacağı üzere; geçtiğimiz Ramazan ayında Gölpazarı'nda gerçekleşen toplu iftar programına katılan ve o dönem Bilecik Belediye Başkanı olan Yağcı, burada vatandaşların ve partililerin büyük ilgisiyle karşılaşmıştı. Bunun üzerine 15 Haziran Perşembe günü Bilecik'te yayın yapan Sakarya Gazetesi Gölpazarı'ndaki toplu iftar yemeğinde Yağcı'ya olan sevgi gösterilerinden yola çıkarak 'Milletvekili gibi karşılandı' başlığı atmıştı. 

Sakarya Gazetesi'nin 'Milletvekili gibi karşılandı' haberi o günlerde bazı kesimlerin tepkisini çeksede, gelinen süreçte ise Yağcı, Ak Parti'nin 1. sıra milletvekili adayı oldu. Ak Parti'nin alacağı oy ile vatandaşın Yağcı'ya olan sevgisi göz önünde bulundurulduğunda, Selim Yağcı'nın milletvekili olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

selim-yagci-milletvekili3-(1).jpg

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum